Autor |
"minetka" |
|
Pure_MDMA
|
|
troche odbiegam od tematu ale niejedna dziewcia robi laske jak profesjonalistka  |
Znawca -
 |
|
|
crs_sc
|
|
troche odbiegam od tematu: POPIERAM
|
spider00
|
|
|
|
Robson_87
|
|
co w tym smiesznego? kazdy ma jakis wrodzony talent
|
 |
|
|
nioonia
|
|
|
|
Robson_87
|
|
nioonia chlopaki tylko mowia, ze im cos takiego nie odpowiada, tez nie podoba mi sie takie nastawienie dla mnie wszystko a od siebie nic nie dam.
|
 |
|
|
iwonus_s
|
|
hmmm... no wiec musze odpowiedziec na Wasze ataki. to ze uwazam ze robienie loda to ochyda to moje zdanie. zyjemy w wolnym kraju, kazdy ma do tego prawo, nie? byc moze i zrobie cos takiego w przyszlosci, ale musialabym miec oooogromne zaufanie do swojego partnera. zreszta moj terazniejszy partner by mi na to nie pozwolil ja i on uwazamy ze to jest ponizające dla dziewczyny (nie chce nikogo obrazic- to jest moje i jego zdanie). SHEM: to prawda co napisalam wczesniej, ale bylo przeczytac uwazniej moj tekst, chodzilo mi o seks a nie o pieszczoty. wiec to chyba ty sie plączesz FERRY: tak, to prawda, zycie seksualne prowadze od niedawna. ale moim zdaniem to nie ma nic do rzeczy. ACHA i jeszcze jedna wiadomosc do wszystkich chlopakow, ktorzy uwazają, ze dziewczyna powinna robic loda, czyli cos za cos.... no wiec niech kazdy pomysli, oto przyklad: dziewczyna robi loda chlopakowi z ktorym chodzi, pozniej zrywaja, znowu ma jakiegos chlopaka, robi mu loda- zrywaja ,znow ma chlopaka- sytuacja sie powtarza... a teraz nastepnym jej chlopakiem jest ktorys z was... hmmm... czy chcielibyscie miec dziewczyne, ktora przed wami miala (sory za wyrażenie) ileś tam *****ów w ustach? nie sądze.
ABSOLUTNIE NIE MAM NIC PRZECIWKO JEŻELI ZWIĄZEK TRWA DLUGO ,JEST SZCZERY I OPARTY NA ZAUFANIU.
|
|
shnosnas
|
|
"chcielibyscie miec dziewczyne, ktora przed wami miala (sory za wyrażenie) ileś tam *****ów w ustach? "
Taka dziewczyna nazywa się kobietą doświadczoną i nie sądzę, aby ktos miał coś przeciwko!
|
|
ANlA
|
|
Moim zdaniem można to porównać do spania z kilkoma partnerami.. Większość z ludzi ma po kilku partnerów w życiu. Tak samo z panną, która swojemu facetowi robi loda.
Poprostu w takim wypadku miała ileś tam "organów" nie w ustach ale gdzie indziej
Zmieniony przez - ANlA w dniu 2005-06-14 09:25:35
|
diabeleq
|
|
|