Autor |
"minetka" |
|
Maciej_TBS
|
Naczelny koks
|
|
|
|
RaDzYkU
|
|
|
|
ANlA
|
|
Maciej_TBS na pieska??????? A feeeeeeeeee.... tylko po misjonarsku!!!
|
nioonia
|
|
|
|
ferry
|
|
"no wiec niech kazdy pomysli, oto przyklad: dziewczyna robi loda chlopakowi z ktorym chodzi, pozniej zrywaja, znowu ma jakiegos chlopaka, robi mu loda- zrywaja ,znow ma chlopaka- sytuacja sie powtarza... a teraz nastepnym jej chlopakiem jest ktorys z was... hmmm... czy chcielibyscie miec dziewczyne, ktora przed wami miala (sory za wyrażenie) ileś tam *****ów w ustach? nie sądze."
Ciekawi mnie czy idąc Twoim tokiem rozumowania chciałabyś mieć chłopaka, który wcześniej lizał ileś tam cipek? Czekam na odp. |
Ekspert -
 |
|
|
RaDzYkU
|
|
|
|
_Bysior_
|
|
Ja na przykład zauważyłem, że moją dziewczynę obciąganko tak samo rajcuje jak mineta. Więc ostatnio zaproponowałem jej jednoczesną współpracę- 69. Ona zgodziła się, było zaje..., nigdy wcześniej się tak dobrze nie bawiłem. |
 |
|
|
iwonus_s
|
|
no wiec FERRY. gdyby moj chlopak lizal wczesniej innym dziewczynom brzoskwinke, nie mialabym nic przeciwko. i myslisz sobie teraz ze sie wkopalam... ale otoz napisze ci ,ze istnieje taki stereotyp: jak mezczyzna mial wiele kochanek w swym zyciu to postrzega sie go jako super doswiadczonego mezczyzne. hmmm, natomiast jak jest z kobietami? jak one sa postrzegane jezeli mialy w swym zyciu wielu wielu partnerow? no odpowiedz chyba znasz? prawda? sa wyzywane od dziwek, lachociągów, szmat itp, itd. facet idzie z kolegami i widzi swoja bylą i mówi, ej słuchajcie, ale ona mi lache obciągała... :-/ dlatego uwazam ze taka pieszczota jak zrobienie loda powinna byc zarezerwowana przez dziewczyne tylko dla jednego mezczyzny. (oczywiscie sa tez tacy faceci, ktorzy nigdy nie opowiadaja kolegom takich rzeczy i nie robia z dziewczyn nie wiadomo kogo)
no i piszcie sobie teraz co chcecie, ja swojego zdania nie zmienie, tez nie bede sie juz wyklocac kto ma racje, a kto jej nie ma. kazdy ma wlasne zdanie. ja szanuje Wasze, Wy uszanujcie moje.
|
|
crs_sc
|
|
"dlatego uwazam ze taka pieszczota jak zrobienie loda powinna byc zarezerwowana przez dziewczyne tylko dla jednego mezczyzny."
I po raz kolejny nie potrafie Cie zrozumieć. Przyklad: dziewczyna jest z chlopakiem, dajmy na to 6 miesiecy ( to wkoncu duzo ) i jeszcze nigdy w zyciu nie robila loda - no i w koncu postanawia zrobic jemu. Sa ze soba pare miesiecy, mysleli ze sie kochali ale uczucie pryslo, no i zostaja sami. Ona spotyka chlopaka w ktorym sie zakochuje, sa ze soba pare miesiecy i jest cudownie. Jemu juz nie moze zrobic loda?
Wogole zobacz ze wzialem taki wyolbrzymiony przyklad, bo rzadko ktora para zaczyna wspolne pieszczoty tak pozno ...
Zmieniony przez - crs_sc w dniu 2005-06-14 14:38:12
|
iwonus_s
|
|
ja nie napisalam ze dziewczyna moze zrobic loda tylko jednemu facetowi!! niech obciągają dziewczyny komu, kiedy i gdzie chcą. ja tego przeciez nie zabronilam! poprostu wyglosilam moj poglad. mi sie to nie podoba. i tyle.
|