FORUM INSOMNIA
zabawa imprezy problemy przemyślenia seks

∑ temat został odczytany 126772 razy ¬

ROZRYWKA | Grafika i Fotografia
moje zdjatka :))) 
[powiadom znajomego]    
Autor "moje zdjatka :)))"   

Gralu
 Wysłana - 31 styczeń 2011 17:46      [zgłoszenie naruszenia]

"wychudzony dog juz ci zdechl?" NIE BYL WYCHUDZONY TYLKO SCHOROWANY (i tak jak ludzie ktorych niszczy rak tak i pies chcial zyc mimo "gorszego"stanu zdrowia i mniejszej wagi ). Wcześniej miał nawet wyniki na wystawach etc. Zreszta zyl 12 lat a to jak na doga sporo - ale jak sie ma bude z ogrzewaniem
Praca jakoś sama przewija sie przez zycie , a wyjazdy to czesto zbieg okolicznosci (poza kasa). W OCHRONIE zatrudniaja nawet najmniej rozwiniete osoby a to gdzie potem trafisz do pracy to juz zalezy od pozycji firmy i Ciebie (sam rozkrecam dzialalnosc ochrony imprez masowych wiec ludzie z poznania niech pisza zgloszenia ).
TVN TURBO - w ramach nauki jazdy w szkole subaru tvn wykorzystal nagrania ze mna (1.5 sekundy) w zapowiedzi programu "Uwazasz , ze umiesz jezdzic?". ALe bylem pierwszym autem pokazanym w zapowiedzi calego programu :) wiec chyba nie bylo najgorzej.
Na plakacie z empiku jest LOGO mojej firmy dlatego pamiatkowe zdjecie
USA bylem dwa razy - pracowalem ... jest juz wczesniej w postach o tym wszystkim. Powyzej kadr z zapowiedzi

Zmieniony przez - Gralu w dniu 2011-01-31 17:59:06

"...Siłe by zbudować niebo można znaleść w piekle..."52

[http://www.insomnia.pl/moje_zdjatka_%3A__-t186612.html] => moje zdjątka

Specjalista -

INSOMNIA
 Wysłana - 31 styczeń 2011 19:30      [zgłoszenie naruszenia]

spoko, co do psa to ja ciebie rozumiem bo mialem podobna sytuacje ze swoim. najmniej rozwiniete czyli co? masa jest ważna czy nie? czym się zajmuje Twoja firma bo wczesniej pisales ze jakaś bankowa a teraz ochrona? No no szkola jazdy z subaru fajna sprawa, szkoda ze nie jestem z poznania bo z ta ochrona mogloby byc niezle. Tak btw. to jakie sprzęty zostały Ci teraz po tych wszystkich z tematu(bo temat ma kilka lat dobrych, mam na mysli samochody i motocykle) Od ilu lat zacząłeś pracować? Pytałem o to ale nie powiedziałeś a pytam z ciekawosci bo niektorzy mowia zeby cos osiagnac to trzeba juz pracowac w lo, no i pochwal sie ile masz tych lat na karku.

yennie
 Wysłana - 31 styczeń 2011 22:25      [zgłoszenie naruszenia]

Specjalista -

radek_85
 Wysłana - 31 styczeń 2011 23:03      [zgłoszenie naruszenia]

aż sprawdziłem czy to nie temat deejaya

Zmieniony przez - radek_85 w dniu 2011-01-31 23:05:16

INSOMNIA
 Wysłana - 31 styczeń 2011 23:22      [zgłoszenie naruszenia]

Gralu no i napisz jeszcze czy twoi rodzice sa bogaci yennie parowko nie cwaniakuj tylko mow jakim sprzetem klepiesz foty w co jemy bo pytalem 2 razy...

Zmieniony przez - DjRafi w dniu 2011-01-31 23:23:47

Krisox
 Wysłana - 1 luty 2011 09:05      [zgłoszenie naruszenia]

o LOL

btw. pewnie pracujesz 19stego przy AO

Pamiętaj, że najważniejsze jest to, aby to, co najważniejsze pozostało najważniejszym...

INSOMNIA
 Wysłana - 1 luty 2011 14:01      [zgłoszenie naruszenia]

Armin Only? Komercha, płyta mirage tak samo, sam lubie trance ale to nie to co kiedys, teraz jakies wiesniaki, gimbusy tego sluchaja;/

Krisox
 Wysłana - 1 luty 2011 16:44      [zgłoszenie naruszenia]

to teraz doyebałeś jak łysy o kant kuli

Pamiętaj, że najważniejsze jest to, aby to, co najważniejsze pozostało najważniejszym...

Gralu
 Wysłana - 2 luty 2011 11:33      [zgłoszenie naruszenia]

MYSLE , ZE Z RACJI MOJEJ OBECNOSCI NA IMPREZACH WSZELKICH WYPOWIEM SIE NA SZYBKO W OBRONIE ARMINA. NAJLEPSZE TEGO TYPU SHOW. Niezly jest tez atb na zywo w swoich producenckich imprezach. Tiesto mi nie podchodzi na zywo. ARMIN WYjasni (mam nadzieje).

"...Siłe by zbudować niebo można znaleść w piekle..."52

[http://www.insomnia.pl/moje_zdjatka_%3A__-t186612.html] => moje zdjątka

Specjalista -

Krisox
 Wysłana - 20 luty 2011 18:54      [zgłoszenie naruszenia]

MYSLE , ZE Z RACJI MOJEJ OBECNOSCI NA IMPREZACH WSZELKICH WYPOWIEM SIE NA SZYBKO W OBRONIE ARMINA. NAJLEPSZE TEGO TYPU SHOW. Niezly jest tez atb na zywo w swoich producenckich imprezach. Tiesto mi nie podchodzi na zywo. ARMIN WYjasni (mam nadzieje).

i moim zdaniem wyjaśnił...

z organizacją było sporo zamieszania...

mam nadzieję że jeszcze będzie okazja spotkać się i pogadać na spokojnie.
zdjęcia jednak nie wrzucam na widok publiczny z racji widoku po imprezowego

[Powiadom mnie, jeśli ktoś odpowie na ten artykuł.]

Odpowiedzi jest na 59 stron.   poprzednia | następną

Wybierz stronę:  
Przegląd tygodnia

moje zdjatka :)))

Strony: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59