Autor |
"moje zdjatka :)))" |
|
Gralu
|
|
I dysk wysłać znajomym w USA ? myślisz ze ktoś tak BOGATY I z ZAMOZNEJ RODZINY jak ja ma tylko jeden dysk przenośny ? Mam 10 laptopów (łazienka , kuchnia , kibel , przedpokuj itp) i na każdym z Nich kopie zdjęć . Plus kopia na lapciaku kumpla , mamy i taty . Myślisz ze tak bezpiecznie ? Doradz coś bo widzę ze znasz się na technice/informatyce/ceberprzestrzeni .... Żeby było OK pozdr.
Zmieniony przez - Gralu w dniu 2011-08-24 16:36:38
 |
|
|
Tasior_ha
|
|
pogadaj z NN on miał fotki na wirtualnym dysku i dostęp do niego mieli ludzie z hasłem.
|
INSOMNIA
|
| Wysłana - 24 sierpień 2011 17:04 Usunięta przez Don quixet za naruszenie Pkt1 regulaminu forum. | [zgłoszenie naruszenia] |
| |
|
|
Gralu
|
|
|
|
INSOMNIA
|
|
Mam 10 laptopów (łazienka , kuchnia , kibel , przedpokuj itp)
Zmieniony przez - DjRafi w dniu 2011-08-24 21:32:49 |
 |
|
|
Gralu
|
|
|
|
INSOMNIA
|
|
barany wypyerdalać stąd bo wybanuje w piździec banami do końca roku
Zawistne cebule zakaz wstępu do tego tematu. A jak nie macie nic do napisania sensownego to nie piszcie wcale. Będziecie 'punktować' gościa który na forum jest już kawał czasu
Swoją drogą widać przepaść intelektualną i przepaść w sposobie bycia na forum między starymi userami,a świeżakami. |
 |
|
|
INSOMNIA
|
|
Maniek 112 - ban do końca września.
A reszta żartownisiów niech się dobrze zastanowi, bo nie ruszają mnie żale przysyłane na maila, że jestem Kamil i mam 15lat, Panie Donie zlituj się ((((((((((
Zmieniony przez - Don quixet w dniu 2011-08-26 17:09:41 |
 |
|
|
tisu
|
|
zawsze fajnie oglądało się fotki Gralu
Dużo ciekawych zdjęć , jak masz więcej to wrzucaj
|
 |
|
|
insopowerr
|
| Wysłana - 26 sierpień 2011 19:07 Usunięta przez Don quixet za naruszenie Pkt1 regulaminu forum. | [zgłoszenie naruszenia] |
| |
|