Autor |
"myslalem ze wygrac w zyciu a wszystko stracilem!" |
|
radekseba1
|
|
Wysłana - 28 wrzesień 2010 21:25 Przeniesiona przez Banan z działu 'HYDEPARK'. | zgłoś naruszenie regulaminu
Sprawdź ile procent masz tłuszczu |
Od 5 miesiecy pracuje w mc donaldzie, co miesiac odkladalem 600 zl na telefon iphone 4, nie wiem po co mi to bylo... od gimnazjum mialem kompleksy na punkcie telefonu, zawsze bylem wysmiewany bo nosilem jakas cegle po starszym bracie ktora on nosil poprzednio chyba 5 lat wiec sobie wyobrazcie, cale zycie nosic jakiegos alcatela czy bosha. Teraz gdy w koncu zarabialem wlasne pieniadze postanowilem kupic taki telefon, ze wszystkim galy opadna z wrazenia, teraz ja bede wyciagal swojego iphona i pytal ziomkow z ironicznym usmieszkim czy teraz oni nosza telefon po starszym bracie. Po 5 miechach wreszcie go zakupilem, myslalem ze oszaleje z radosci,wreszcie myslalem ze wygram w zyciu, po 2 tygodniach od zakupu poszedlem z kumplem do baru na piwo, postanowilismy zagrac w bilard no i wylozylem telefon na brzeg stolu aby kazdy widzial moje bogactwo. Po jakis 20 minutach jakis koles oparl sie o stol z piwem w reku i przypadkowo lub nie zwalil iphona na ziemie. Noz ****a myslalem ze mu za***ie ze zlosci i zaczalem go wyzywac, no i to byl moj blad... koles sie w****il i mi za***al w ryj i ukradl telefon...
jakies porady co dalej robic? nie znam go, na policji juz bylem podalem im numer IMEI ale nie moga go znalezc
| |
|
 |
|
|
_reaktor_
|
|
wtenczas prowo
|
|
erossi
|
|
oj...
 |
|
|
FenixPL
|
|
śmierdzi prowokacją po pierwszym zdaniu
Zmieniony przez - FenixPL w dniu 2010-09-28 21:28:28 |
Specjalista -
 |
|
|
Oski_m
|
|
Jak byś się uczył i skończył coś więcej aniżeli 8 klas podstawówki to już po miesiącu byś kupił.
 |
|
|
gekaes
|
|
|
|
blublaty
|
|
musisz odkupić od niego ten telefon.