Autor |
"nerki / amfetamina" |
|
Bykos
|
|
Wysłana - 1 maj 2010 19:58 | zgłoś naruszenie regulaminu
Witam
mam pytanie, biore amfetamine od jakiegos czasu nigdy zadnych ciagow czy cos zdarzalo sie 2 razy w miesiacu i ostatnio zaczly mnie nerki bolec okropnie po balecie wtedy niestety nie zdazwalem sobie sprawy ze to nerki i lecaiem dalej ostatnio 3 tyg temu i bola nadal czasami sa takie moment i teraz pytanie czy to sie wyleczy jak przestane walic czy juz tak zostanie ? bo z tego co czytam to nerki sie nie regeneruja nie wiem czy isc do lekarza ale mysle zeby poprostu odczekac jeszcze jak nie przestanie to dopiero
| |
|
 |
|
|
Siwek_wp2
|
|
nerki to filtr organizmu, jak jedziesz z melanżem zatruwasz organizm.. przesadziłeś to sie odezwały że coś jest nie tak.. po to jest ból.. alarmuje Cie że jest jakiś problem .. idz do lekarza jak bardzo bolą, jak tylko je czujesz że są to kup w aptece jakiś suplement pomagający nerkom w pracy
|
|
P_an
|
|
gram amfy dla nerek to pikus. czysciocha.
tyle ze w wiekszosci gieta jest pol gieta totalnego syfu. |
 |
|
|
Owl7
|
|
Razem z kumplem mamy taki sam problem, najczęściej dzień po imprezie nerki dają o sobie znać. Ostatnio jeden ziomek z godzinę po przyjęciu narzekał, że go bolą.
Wg. mnie to wina syfu który siedzi w towarze, do tego dojdzie alkohol i mamy gotową mieszanke. |
 |
|
|
Siwek_wp2
|
|
towar sam w sobie jest syfem
|
|
Pitrekkk
|
Laska
|
|
najlepsze co mozesz zrobic to pic duza ilosc wody.
tez mam czasem lipe z nerami, tyle ze u mnie to jak z bialkiem przesadze, ale nie tym co sie w nos pcha ..
|
INSOMNIA
|
|
Nigdy nie wiesz co tam jest zmieszane...
Pamietaj ze to nie jest nigdy towar z apteki. |
 |
|
|
flexyshake
|
|
Doradzałabym wybranie się do lekarza, bycie w ciągu amfetaminowym jest bardzo szkodliwe nie tylko na nerki. Nie odczuwasz duszności, kołatania serca? Pooglądaj swoje ręce i plecy, sprawdź czy nie ma na nich brązowych plam wątrobowo-nerkowych, taki jak często widać u osób w podeszłym wieku. Pij jak najwięcej płynów i pół szklanki piwa dziennie, nie obciążaj nerek. Pamiętaj, że w razie uszkodzenia tych narządów, jesteś ostatni w kolejce do przeszczepu, z powodu świadomego ich zniszczenia! Warto ryzykować by sobie trochę pohulać?
|
hulahop
|
|
Przeciez autor napisal ze nie jest/byl w ciagu... |
 |
|
|
wiessiek
|
|
codziennie ze 2 piwka i nerki będą się powoli oczyszczać