FORUM INSOMNIA
zabawa imprezy problemy przemyślenia seks

∑ temat został odczytany 8487 razy ¬

ROZRYWKA | Imprezy
nie umiem imprezować ;/ 
[powiadom znajomego]    
Autor "nie umiem imprezować ;/"   

kochamMMA
 Wysłana - 18 styczeń 2014 02:53        | zgłoś naruszenie regulaminu

Sprawdź ile procent masz tłuszczu

witam
od października studiuję w dużym mieście i tam też mieszkam z kumplami. tak się składa ze każdy z nich to wielki imprezowicz, który świetnie czuję się w klubach - ja natomiast nie. od zawsze jakoś źle się czułem na imprezach, poszedłem na kurs tańca imprezowego ukończyłem dwa etapy i w dalszym ciągu źle się czuje w klubach. te dwie 3 godzinki jest ok, ale potem mi się zwyczajnie już nudzi. słucham innej muzyki - rock i czarny rap, wiec średnio się czuje w takich klimatach. pić dużo nie piję bo mi się włącza agresor po alko. kurde będąc w tych klubach patrze na tych ludzi którzy bawią się z uśmiechem na ustach i zazdroszczę im. młody jestem i też chciałbym się wybawić, a nie tylko zatańczyć parę razy, żeby nie stać bezczynnie pod ścianą ;/
jest jakaś nadzieja dla mnie?

AmigoPL
 Wysłana - 18 styczeń 2014 03:13      [zgłoszenie naruszenia]

przecierz nie musisz caly czas tanczyc wyjdz na zewnatrz na fajke pogadaj z ludzmi

albo mozesz przy barze posiedziec

ewentualnie jakies piguly

- forumowy gnoy
- Fabian Amigo Linda

Znawca -

INSOMNIA
 Wysłana - 18 styczeń 2014 09:31      [zgłoszenie naruszenia]

słucham innej muzyki - rock i czarny rap, wiec średnio się czuje w takich klimatach

To idź do klubów z Twoimi klimatami.

FastDiesel
 Wysłana - 18 styczeń 2014 09:35      [zgłoszenie naruszenia]

skoro to nie Twoje klimaty, nie musisz wcale tam chodzic
do niczego siem nie zmuszaj

dobrze bawisz sie 2-3h to idz tylko na tyle
i miej gdzies co kto mysli, bo techno kluby to nie jedyna opcja rozrywki

Jak możesz licytować się o drobne
gdy należy mi się wszystko

Znawca -

Andrzey
 Wysłana - 18 styczeń 2014 10:26      [zgłoszenie naruszenia]

Też bym sie hvjowo bawił w lokalu z nie moim klimatem, np. metal

:-)

Badylaaa
 Wysłana - 18 styczeń 2014 11:38      [zgłoszenie naruszenia]

Jak zaczyna ci się nudzić to zawsze możesz się pokulać z jakimś typem na parkiecie.

smutasny
 Wysłana - 18 styczeń 2014 13:09      [zgłoszenie naruszenia]

poklej głupa przy barze, zakręć się do jakiś lasek.
Kto mówił, że od razu tancerzem musisz być?
Zależy jeszcze jakie to są melanże. Chlanie do odcinki, odkurzanie, piguły i powrót po południu dnia następnego. Czy wyjście na laski - kultura z piciem, trzymanie fasonu
itp, itd.

Specjalista -

INSOMNIA
 Wysłana - 18 styczeń 2014 13:32      [zgłoszenie naruszenia]

Mnie rozwalają ludzie , którzy idą na imprezę z własnej woli i a później narzekają na muzykę i na to że nie umią się bawić , przeważnie są to ludzie z aparycją ala typowy student Polibiedy ( @vten przedstawił sylwetkę takiego młodzieńca w dziale moda ) , spróbuj pozarywać do panienek przy barze - w takim miejscu i tak nie masz nic do stracenia , albo wyrwiesz albo nie . A co do tańca - w klubie nie musisz odjerdalać jakiś układów rodem z filmu step up , wystarczy znać parę podstawowych kroków i po prostu dobrze się bawić ale tak się bawić żeby było widać to po tobie , loszki lubią uśmiechniętych typów którzy są pewni siebie a nie cebulaków z mordą typu grumpy cat

INSOMNIA
 Wysłana - 18 styczeń 2014 14:21      [zgłoszenie naruszenia]

nie wiedziałem że są kursy tańca imprezowego

strzep pietruchę na ostro, napij się alko, nie będziesz miał agresora, poderwij jakąś gąskę, zabierz ją do bramy, wjedź w tunel miłości i heja

insomnia siedzi w lożach a nie się bawi z plebsem na parkiecie

NaFulu
 Wysłana - 18 styczeń 2014 14:37      [zgłoszenie naruszenia]

chyba by mnie musiało doszczętnie popyerdolić żebym skakał jak małpa po parkiecie w klubie 5x5

są 2 wyjątki:
a) jak mnie jakaś ładna dupa poprosi to chwile się z nią pogibie, ale to bardziej na zasadzie jak na filmiku poniżej, i to jest MAKS co moge zrobić (od 1:09)

b) sunrise/white sensation/asot/transmission + psychodeliki we krwi i wtedy znajduje się w odmiennym stanie świadomości waląc kloca do mordy całemu światu, rzecz jasna bez koszulki i na pompie (od 7:52)

podsumowując... nie przejmuj się koleżko, tylko lamusy/wypłosze/studenciaki latają na parkietach i machają radośnie przeszczepami... ty masz się relaksować, rwać dupy, śmiać się z kumplami, ew wdawać się w bójki

Zmieniony przez - NaFulu w dniu 2014-01-18 14:44:18

pizza, plaża i sterydy

hajlajf kurwa

deuzy
 Wysłana - 18 styczeń 2014 15:13      [zgłoszenie naruszenia]

sog wszedł

stooley get stooleier

Znawca -
[Powiadom mnie, jeśli ktoś odpowie na ten artykuł.]

Odpowiedzi jest na 2 strony.   | następną

Wybierz stronę:  
Przegląd tygodnia