Wydawalo by sie ze poznalem swietna dziewczyne... niecaly tyfzien po tym jak mialem wypadek cud ze z tego wyszedle mcalo 7 fikolkow i dachowanie wszystko sie skladalo na to ze jest super dziewczyna sie o mnie martwila wydawalo by sie ze jestem dla niej wszystkim... po cym dzisiaj wieczorem probowalem sie do niej dodzwonic od 30 minut i nic numer zajety jak juz sie dodzwonilem i spytalem sie z kim rozmaiwala odpowiedziala ze z przyjacielem... (grzesiem) znam go wiec powiedzialem ze ok po czym po 5 minutach powiedzial mi ze nie moze teraz rozmawiac... probowalem cokolwiek wskorac w smsach napisala mi ze wyjezdza zebym do nie jrano nie przyjezdzal itp ... co ja mam teraz poczac? nie mowiac o tym ze jestem dosyc mocno wstawiony a nie pije alkoholu... wiec z gory przepraszam za bledy .. i dziek iza jakiekolwiek slowa otuchy... nie wiem chyba sie zalamalem... siostra powiedziala ze chyba wpadlem w depresje a natalia mnei z tego wyciaga a teraz to juz wszystko sie wali... i jak tu ufac komukolwiek .. chcialem byc wporzadku wobec kobiet ale chyba sie nie da dzieki wszystkim ktorzy przeczytaja moje wypociny mniej lub bardziej zrozumiale .. Dobranoc - Zalamany ...
nie ta to następana, wyluzuj, są inne laski na świecie
a i nie wiem czy wiecie, ale jest nowy dział "MIŁOŚĆ"
Nie ma co rozpaczac. Jesli odchodza z innymi to sa po prostu scierwami. Znajdziesz sobie inna. I nie pij bo to do niczego nie zaprowadzi.
z tego co widze to nie napisala czego masz rano nie przyjezdzac czyli cos kreci a to znaczy ze robi cie w pyte
wniosek - zruchac i zostawic a grzesiowi ryj obic