Autor |
"niesmialosc" |
|
eczek
|
|
Wysłana - 4 październik 2005 08:21 | zgłoś naruszenie regulaminu
Sprawdź ile procent masz tłuszczu |

no witam macie jakes arty albo cos zeby przelamac tą ***aną niesmalosc mam juz dosyc tego mam 16lat i nie mialem jeszcze nawet dziewczyny ehh zaloncze moją fote czy ja jestem az tak strasznie brzydki? ze zadna mnei nie chce..
 |
|
|
skev
|
|
Tym lancuszkiem to mnie rozwaliles, znajdziesz dziewczyne kwestia czasu ... kiedys sama przyjdzie. |
 |
|
|
slonce_m
|
ŻABCIA
|
|
|
|
Raptor10
|
|
nieśmiałości nie wyleczysz czytając artykuły tu potrzebne ci jest towarzystwo , weź kolesia który do nieśmiałych nienależy i wyjdz z nim do knajpy albo na jakas bibe domową nie jedna nie dwie tylko wiecej to sie rozkrecisz , to jak z przełamaniem strachu przed uderzeniem kogoś w twarz jedyny sposob to zapisanie sie na sztuki walki i mnostwo sparingów z nieśmiałoscią jest analogicznie.
|
|
Kamil102
|
KIEP
|
|
zdejmij ten kajdan
|
|
czanymotyl
|
|
|
|
accuface
|
|
heh generalnie nie gustuje w kolesiach ale nie masz powodów do kompleksów (twoja fotka ani mnie nie przestraszyła ani nie rozśmieszyła czyli jest raczej oki). Niestety z nieśmiałością to jest tak iż nigdy nie przełamiesz jej siedząc w domu, nie masz wyjścia musisz ruszyć swoja dupą na miasto innej rady poprostu sie nie da. Ktoś napoisał żebyś wzioł śmiałego kolege ze soba uważaj z tym bo jesli bedzie zabardzo śmiały (to zależy jeszcze od jego innych cech charakteru) to moze sie to skończyćtak że on bedzie w centrum a ty dalej z boku bedziesz siedzieć.
|
blefex
|
|
j/w uważam że pomysł raptora nie jest najlepszy bo będziesz na uboczu , a twój śmiały ,zabawny, dowcipny kolega sprawi że twoje kompleksy się pogłebią.Sam musisz się przełamać co nie jest napewno łatwe , bo sam mam z tym problemy.
|
Kamil102
|
KIEP
|
|
wszystko lezy w psychice, jak sie otworzy, to nie bedzie na uboczu, jak sytuacja go przerosnie to juz gorzej
|
|
Raptor10
|
|
ale czasem trudno jest sie samemu przełamać i właśnie dobry kumpel może sie przydać , powiedz takiemu nieśmiałemu idź zagadaj do tej panienki ,no nie wiem jaki procent takich osob by sie zdecydowało napewno mały
|
|
miki20
|
|
jako starszy kolega powiem ci ze niesmiali mają naprawde przesrane..mam 20 lat i nadal tez taki jestem..i tez nie mialem dziewczyny.... |
 |
|