FORUM INSOMNIA
zabawa imprezy problemy przemyślenia seks

∑ temat został odczytany 5390 razy ¬

ROZRYWKA | Elektronika
nowe słuchawki 
[powiadom znajomego]    
Autor "nowe słuchawki"   

model_tsw
 Wysłana - 12 maj 2017 00:20        | zgłoś naruszenie regulaminu

Sprawdź swoje BMI

heya
Kilka dni temu moje słuchawki BRAINWAVZ DELTA po 3 latach odmówiły posłuszeństwa, więc chciałbym kupić nowe. Słuchawki będą grać z ipodem shuffe. Ze słuchawkami mam pewien problem. Moje delty mi wypadały z uszu przy zwykłym chodzeniu - mimo iż testowałem wszystkie gumki. Następnie aby temu zaradzić kupiłem słuchawki Bose soundtrue i owszem nie wypadały, jednak cały czas miałem wrażenie, że nie są odpowiednio głęboko zaaplikowane, dochodziło mnóstwo hałasów z zewnątrz - próby zmiany gumek, również nie przynosiły poprawy. Całe szczęście znalazłem frajera i po 3 miesiącach sprzedałem je z zyskiem. Rozważałem słuchawki z pałąkiem, ale odpada raczej bo kiedyś takowe mi się połamały w torbie. Rozpisałem się ale do rzeczy. Chciałbym słuchawki za ok 150 zł, które będą krokiem w przód w stosunku do moich Delt, które będą pewniej trzymać się w uchu, miały mocny bas. Co polecacie ?

supsox
 Wysłana - 12 maj 2017 20:52      [zgłoszenie naruszenia]

KZ ZST - kupic z gearbest za ~50zlota, nic lepszego nie znajdziesz do 200-300zl. Mozesz tez spr. allegro albo popularne forum muzyczne "mp3..." i tam nabyc od kogos ten model.

xDDDD

Bonn
 Wysłana - 12 maj 2017 21:45      [zgłoszenie naruszenia]

Co do pałąkowych to polecałbym sennheiser hd25 SP. Używki możliwe, ze wbiją się w Twój przedział cenowy. Słuchawki nie do zajechania, wymienny kabel. Mialem takie przez dobre 6 lat (dopoki nie zostaly skradzione) i niejednokrotnie siadalem na nich, stawałem - praktycznie niezniszczalne i warto nawet uzywane kupic - byle by kabel nie byl zajechany.

[soundcloud.com/bonn_syndromm]
[http://www.last.fm/user/e_l_f]
[http://www.facebook.com/profile.php?id=100001212875135]

szakal2402
PRZYDUPAS
 Wysłana - 12 maj 2017 22:46      [zgłoszenie naruszenia]

Kupiłem superluxy hd681 Evo wygoda i jakość dźwięku jakie te słuchawki prezentują to jest bajka, jedyny minus to że dość długo się docierają ale warto po czasie, nie ma na co narzekać

Chodźmy chodził ciemną doliną zła się nie ulęknę

Specjalista -

model_tsw
 Wysłana - 13 maj 2017 15:49      [zgłoszenie naruszenia]

Popełniłem mały błąd, ponieważ przez słuchawki z pałąkiem miałem na myśli te z uchwytem do zakładania za ucho. Takie duże nauszne odpadają bo często podróżuje z małą saszetką, gdzie duże słuchawki się nie zmieszczą.
Szukam jakiś dousznych lub dokanałowych.

kulmas
 Wysłana - 14 maj 2017 10:32      [zgłoszenie naruszenia]

Nailepiej wybrac sie do jakiegos sklepu gdzie mozna potestowac te douszne.
sa sklepy mp3store w wiekszych miastach
bo kupowanie tych polecanych na forachnto lekka glupota
co innego mi polecali a co innego kupilem po odsluchu
malo tego zaoszczedzilem 300zl, bomte drozsze graly dla mnie slabo
slabo lezaly i tu chyba jest problem z doborem sluchawek, bo jedne uciskaja za mocno, grzeja lub wypadaja jak u Ciebie

testowac i tyle, bez tego nie brac

...

Znawca -

model_tsw
 Wysłana - 15 maj 2017 01:12      [zgłoszenie naruszenia]

W moim mieście nie ma niestety takiego sklepu, a średnio mi się opłaca jeździć specjalnie do innego miasta za słuchawkami za stówę.
Na chwile obecną faworytem jest chyba Sennheiser CX 3.00, chodź zastanawiam się czy bedzie słyszalna różnica w dźwięku w stosunku do ich tańczych odpowiedników jak CZ 1.00 czy CX 300.

inkaa3
 Wysłana - 29 wrzesień 2017 23:40       [zgłoszenie naruszenia]

Ja ostatnio kupiłam mężowi słuchawki w komputronik nawet dostałam rabat po ściągnięciu ich aplikacji [play.google.com/store/apps/details?id=pl.nx.ktr.vip&hl=pl] każdy może skorzystać jak ściągnie to sobie.polecam

[Powiadom mnie, jeśli ktoś odpowie na ten artykuł.]

Przegląd tygodnia

nowe słuchawki