Autor |
"o co jej chodzi?" |
|
trance4eve
|
|
mnie tez zrył, ale trochje wiecej wiem, z dupami trzea twardo, ale bez przesady, ale nikt nie jest omylny, bylem slepy ****a.... |
 |
|
|
tommy82
|
|
mimo wszystko bym skoczyl...
|
butt3rfly
|
|
eeehh faceci sa jednak prosci.. szybko zmieniasz zdanie..
|
Specjalista -
 |
|
|
rafee
|
|
|
|
trance4eve
|
|
ja sie nie zlame, nie uderzam 1 do lasek
dance4eva <lol> |
 |
|
|
rafee
|
|
sorry moj blad
|
|
Y.O.G.A.21
|
|
bez sensu ...facet, miej swoje zdanie ,a nie dawaj sie mamić jakimiś głupimi postami. Ta laska cie kocha , moze jest jeszcze za młoda i nie wie jak to wyrazić, dlatego robi takie akcje,ale fakt ze ona odzywa sie pierwsza napewno świadczy o tym , ze jej zależy. Własciwie to chyba jeszcze ty nie dorosłeś do związku(21 lat ), skoro nie znasz pojęcia kompromis.Lepiej z nią zerwij ,bo szkoda ,zeby cierpiała przez ciebie.
|
|
trance4eve
|
|
jakby kochala to by powiedziala ze chce wrocic - stanowczo. a mowienie typu - znajdziesz lepsza, jestes wspanialy, i inne ******lenie na mnie nie dziala. |
 |
|
|
rafee
|
|
takie slowa to taka podpucha, zebys powiedzial cos milego do niej. Moze jestes dla niej zbyt szorstki ? Warto czasem polechtac kobiece ego
|
|
trance4eve
|
|
polechtac to moge jej cipke
mowilem jej, bylem mily przeciez! chyba za miły, teraz juz za pozno na czulosci... |
 |
|