Autor |
"o co jej chodzi?" |
|
scooooooby
|
|
|
|
Xaironik
|
|
Snowee: A wez sobie taki przyklad. Rzuciles dziewczyne, bo costam Ci nie pasowalo, ona poczula sie zle, bo jest drobna roznica miedzy rzucajacym a rzucanym :) No i chcialaby Ci zrobic lekkie kuku ze ja zostawiles a nie ona Ciebie ;] Zaczyna wypisywac do Ciebie, wlazic Ci na glowe itd. byle bys do niej wrocil, zapewnia Cie o swojej milosci itp. Godzisz sie na to, widzisz ze jej zalezy, wracasz. A ona na drugi dzien Cie albo zdradza albo zostawia, zeby miec czyste konto i pozniej mowic "Zostawilam mojego faceta bo costam" A nie "Facet mnie zostawil..:(" No ale ten przyklad akurat nie odnosi sie do sytuacji autora.
No, ale fakt czesto gesto jest tak ze jak pisze pierwsza itd. to jej zalezy. Ale nie ZAWSZE. ;] A doczepilem sie do tego bo nie lubie slow "zawsze" i "nigdy", dla mnie sa one naiwne i zle uzywane hehehe. Np. "Juz zawsze bede Cie kochac"
Pozdro ;] |
 |
|
|
trance4eve
|
|
nie mam kompleksow ****a, moge miec takich jak ona pelno, ******lona 18stka nie bedzie mna zadzic! dostalem kopa, juz z zadna malolata nie bede sie wiazal bo sa po***ane i nie wiedza czego chca, bylem ****a za dobry, czasem nawet pantoflem, zeby bylo dobrze, ale teraz przejrzalem na oczy, za glupia by dawac dupy! niech sobie zyje, ja nie bede sie dla niej zmienial, bo nie warta szczeniara! |
 |
|
|
super_girl
|
|
urzekła mnie Twoja historia  |
 |
|
|
trance4eve
|
|
<umarł ze smiechu> uo ****a |
 |
|
|
funkadelic
|
|
Co za przemiana!2 dni, jeden temat i całkiem inny człowiek, nawet gadzety z tele mango tak nie działają |
Znawca -
 |
|
|
slaweh
|
|
urzekła mnie twoja ciemnota
 |
|
|
Xaironik
|
|
Co za przemiana!2 dni, jeden temat i całkiem inny człowiek, nawet gadzety z tele mango tak nie działają
E tam jedziecie po nim. Chop przejrzal na oczy, powinniscie mu gratulowac ze tak szybko zrozumial ;]
|
 |
|
|
trance4eve
|
|
wszytsko co pisalo w ****a 2.0 zgadzalo sie z moim zwiazkiem, wiec zmienilem nastawienie
zdr |
 |
|
|
snowee
|
|
|