ja wam powiem ze to wcale nie jest taka latwa i przyjemna praca jak wam sie wydaje,
od 20 do 5 czy 6 rano siedzi sie w tym klubie ,muza caly czas na maxa i uzeranie sie z nacpanymi czy tez pijanymi ludzmi wcale nie nalezy do milych , shalala lubisz jak na zataczajacy kolesie wpadaja na ciebie,rzygaja ci pod twoj stolik albo na niego to wspolczuje ale twoje pretensje ze usuneli solenizanta w stanie mocno nietrzezwym sa zenujace.
nikt nie dostaje za darmo ,naprawde uwierzcie mi a to ze nie zawsze sa mili...taka praca
Większość tu to ma za***iste problemy do ochrony,dobrze że jedna z drugą kuflem w twarz od bramkarza nie dostała.(a zdarzało sie to dość często w pewnym klubie).
Albo za nic dostać w******l od połowy bramkarzy w klubie wtedy można pisać że ochrona to ochrona tamto.
To że nie wpuszczają bez dowodu a legitką se możesz dupe podetrzeć to b,dobry motyw,koleś ma mniej roboty w nocy,co za tym idzie po opini mu nie leci.
A wpuści raz drugi gnoja z legitką,tacy najczęsciej umiaru w piciu czy ćpaniu(myślą że zielone jest dobre na imprezy) później koleś kozaczy i głupio mu dać w morde bo gówniarz.
A gówniary co teraz chodzą na imprezy to--->laske by kolesiowi z połykiem zrobiła żeby tylko ją wpuścił,nie szanują sie szmaty.
Na mecze mam taki szeroki dresik ocieplany pit bulla teraz sezon zimowy byl to sie w nim profesjonalnie na meczach nosilem
Ochrona potrafi być bezczelna.Keidyś,a bylo to 3 lata temu,w Święta pojechaliśmy na dyskotekę na taka wioskę i mój kolega wyszedł na dwór,bo poczuł się źle po alkoholu,postanowil saię tylko przewietrzyć.Żadnych śpiewów,sapek itp,a wrócił na salę ze złamaną szczęką w dwóch miejscach...
Osobiście uważam,że autorytet bramkarza zsoatl mocno naruszony patrząc na to co się dzieje w niektórych klubach i takich właśnie remizowych imprezkach.Moze dyskoteki powinna ochraniać jakaś firma ochroniarska?Byłoby chyba bezpieczniej.
Co do firm ochroniarskich to rzadko którą stać, żeby płacić stawki takie jakie dają właściciele klubów bramkarzom, a poza tym wystarczy jedna skarga na Policję przez pobitego klienta dyskoteki i już mieliby kontrolę z MSWiA z Departamentu Koncesji i Zezwoleń, co praktycznie skutkowałoby cofnięciem koncesji i zamknięciem ochroniarskiego interesu. Żeby wejsć do klubu trzeba poświecić jeden weekend, postać pod nim, poobserwować kogo wpuszczaja, a kogo nie i za co. Wtedy można dostosować się do wymagań selekcji.
Wg tego ochroniarze powinni być mili dla wszystkich,nawet dla tych którzy przyszli na impreze i myślą że są mocni,do ochrony skaczą.
Najlepiej gdyby wpuszczali gówniarzy 12 lat,wsumie tacy już potrafią sie bawić,jak sie koleś schleje i żyga w klubie to ochroniarz własnym autem powinien klienta do domu zawieźć i przeprosić klienta za to że takie*****owe alko jest w klubie za barem.
Do tego każdą blachare wpuścic na impreze za darmo,przecież całej klienterii obciągnie,klub będzie miał renome że dobre suki chodzą na impreze.
Ja ostatnio zauwazylem ze nie wpuszczaja poniezej 18 lat chociaz to moze dlatego ze chodze do innych klubow niz kiedys ale mi sie to podoba ze nie ma dzieciakow sam mam 19 lat a i tak sa kluby gdzie nie wejde (21 lat wstep) i tego sie bramka trzyma zeby wpuszczac jak jest odpowiedni wiek i to jest dobre nie wpuszczaja tez na***anych to tez rozumiem bo nas raz nie wpuscili bo kumpel byl na***any i musielismy isc do takeigo klubu gdzie kazdego wpuszczali nawet dzieciaki
Ale z ta legitmacja to mnie w****ili, no przeciez to jakby nie patrzec jest dokument, dowod tez mozna jakos podrobic.
A niektorymi bramkarzami nawet pogadac idzie