Autor |
"ochrona" |
|
zrk
|
|
|
|
raf20
|
|
|
|
FU
|
|
raf20 jakie masz "predyspozycje" ? za rok na studia i chetnie bym postal na bramce w weekend tylko nie wiem ile "miesa" musze jeszcze nabrac
|
raf20
|
|
176 cm i 88kg.boks 4 lata,zapasy 6lat.
jak potrafisz jakies sztuki walki dobrze mozesz stanac juz od 75kg,stoję w lokalach gdzie nie ma kozaków,karków generalnie,ale parę akcjimam na koncie juz Ciężko się wkrecić do lepszych lokali,wymagania to:
--studia albo po studiach trzeba miec
--jeden jezyk obcy znac dobrze
jak chodzi o kase to nie narzekam,pozatym sa dodatki za interwencje
Moja najgorsza akcja kiedy musiałem wynosić kolesia z lokalu ok.50-tki ,który się zlał w pory.
|
 |
|
|
zrk
|
|
wszystko zalezy od umiejetnosci,w klubie sa rozne sytucje i to ze jestes wielki i dobrze sie lejesz nie zawsze ci pomoze,w obecnej sytuacji kiedy PiS jest u wladzy dobrze jest znac kilka dzwigni i wykrętek bo praktycznie po kazdej bojce poszkodowani dzwonia na policje nawet jesli oni zaczeli rozrobe w knajpie,a policja tez praktycznie zawsze chce dowalic ochronie wiec moi mili masa to nie wszystko  |
Specjalista -
 |
|
|
FU
|
|
no to jak chodzi o warunki to chyba spelniam (178cm/~95 kg), ale ze sztukami walki nigdy nie mialem nic wspolnego
|
zrk
|
|
mozesz masz dobra bajere i nie bedziesz musial sie bic  |
Specjalista -
 |
|
|
Eska
|
|
|
|
Calmer
|
|
A ja sobie przypomninam jak byłem w Bułgari na disco i zaczęłą sie awanturka z Hiszpanami chyba [bo na drugi dzień nas na plaży szukali] to nie jest tak dobrze jak w Polsce ze ochrona chce rozdzielić czy coś tam ona poprostu biegnie i też sie bije z wszystkimi [dowiedzieliśmy się tego niestety jak kolezanka poszla zawolłaś ochroniarzy]
Będąc tam słyszelismy ze około tydzień wcześniej też działo się cos w discotece i ochroniarze wzieli krzesła z barku i normalnie nimi rzucali w tych co sie bili, podobno jakaś rosjanka dostała w głowe skończyło się na szpitalu i tych sprawy
Ahhh ta Bułgaria, więc chyba z porównaniem ich klimatów nasza ochrona jest ,,grzeczna"
raf20 a skończyłes jakąś szkołe ochroniarską czy poprostu trzeba dobrze wygladac i mieć umiejętności ?? |
 |
|
|
FU
|
|
calmer a ja zupelnie inaczej postrzewgalem tamtych bramkarzy, zreszta klimat byl inny - tam bojke mogl wywolac tylko Polak, bo nawet jak przypadkowo uderzylem jakiegos wielkiego penera przechodzac obok, to wystarczylo zwykle "sorry" i nikt nic nie ******lil gdzie w Polsce za taki numer oklep gwarantowany