malutka prosze Cie bylem nad polskim pieknym morzem wiele razy i wiele widzialem,wiadomo jak ktos jest grzeczny to niedostanie,jednak tolerancja nad morzem w okresie letnim jest zdecydowanie mniejsza niz w wiekszych miastach
ma to tez swoje zadanie psychologiczne jak reszta widzi ze mozna dostac tegi w******l to nie kozaczy tylko sie bawi
W Solinie na wakacjach był pewnien motyw z "ochrona" szanowanego lokalu - pewnego Warszawiaka zatłukli i zostawili na ulicy - zanim sie zorientowali ocb zamiast karetki wzywali policje i prokuratora. No ale reguły nie ma....
Krakow - Roentgen - najbardziej nieprzyjemna ochorona w tym miescie. Koles je koko i pozniej mu odpie**** powaznie.. 5 minut bil mojego kolege w kiblu za to ze gadal z jego dziewczyna, ktora zna:O nie przyjemny gosc..
Apropo duramen nie zgadzam sie z tym co napisales na 1 str tego teamtu..
praktycznie z niczym tak sie nie zgadzam..
pozdro
"gdyby mi placili ze se jaram skuna"
malutka_k niegrzeczny jest ten ktory im sie nie spodoba:P wtedy go musza wyprosic, a przy okazji moga mu naje*** :)
"gdyby mi placili ze se jaram skuna"
moze i rzeczywsicie tak jesyt a ja tego nie zauwazam tylkdo dlatego ze ja nigdy nie mialam takoch problemow amni moi znajomi bo walsnei stoaja na bramkach:):D:D ! ale ja tam nigdy nie bylam przy takiej akcji zalez na jaka ochrone tes sie strafi.,,! ae keidys bylam przy kacji jak kolesia wylegitymowywali chyba z 40 min smiesznie bylo
Ludzie, nie narzekajcie na ochronę w klubach tylko przejedzcie się do mnie na podlasie na wiejską zabawę (na którą wbrew pozorom walą tłumy z miast). Tam to dopiero jest hardcor. Na bramie stoją na***ani jak szpaki strażacy z remizy z gumami od dojarek w łapach. Chłopaki ze wsi napie.rdalają kogo chcą a "bramkarze" jeszce pomagają Czasami jak jest zadyma to może i sie 40 ludzi napieprzać łącznie z "bramkami" którzy najbardziej na***ani i zawsie pierwsi do bicia. Mało tego! Jest tak (chyba nadal tak jest), że jak sie chłopaki ze wsi napieprzają to właczaja syrene i cała wieś (łącznie ze starymi babkami i dzieciakami) leci na.pierdalać ze sztachetami itp. Na sali jest tylko błoto , śmieci i puszki po piwach. Serio. I zawsze sie zastanawiam co ma w sobie to miejsce że wszyscy z okolicznych miast tam jeżdzą
Krolewicz Imprez i Używek%-)
oraz moderator seksu
zgodze sie durexem
jak chlopaki z miasta jada na balety na wioske to tylko po to zeby sie wyszalec w najbardziej hardcorowy sposob,roznie sie to konczy i nie wszedzie mozna sobie pozwolic ale i tak uwazam ze na wioskach sa najwieksze zadymy,
przynajmniej dupa nie boli od siedzenia tylko rece od napierdalania wiesniakow