FORUM INSOMNIA
zabawa imprezy problemy przemyślenia seks

∑ temat został odczytany 8283 razy ¬

ROZRYWKA | Imprezy
ochrona 
[powiadom znajomego]    
Autor "ochrona"   

raf20
 Wysłana - 6 styczeń 2006 10:45      [zgłoszenie naruszenia]

generalnie ludzie na wioskach dostaja bo sa przyjezdni ,dwa widac ze maja sianko i wkurza to wiare, co ciezko zapiepszaja i nic prawie nie maja,pozatym na wiejskie balety jezdzi sie w 20-30 osob,a nie w 3,4.i najlepiej znac chociaz pare osob ze wsi to tez sytuacja inaczej wyglada.
w kurortach nadmorskich typu mielno,sarbinowo,kołobrzeg stoi bramka z poznania.

SHALALA
 Wysłana - 6 styczeń 2006 18:42      [zgłoszenie naruszenia]

chłopaki ze wsi napieprzają to właczaja syrene i cała wieś (łącznie ze starymi babkami i dzieciakami) leci na.pierdalać ze sztachetami

co do wiosk-tam jest rzeczywiscie hardkor
ostatnio jak byłam na takowej imprezie to LASKA mocno w******liła KOLESIOWI

byłam pod wrażeniem

Boks, dekalog, Bóg, solarium.
Weź Ty i Ty, choć zabroń mi.
%)

Znawca -

zrk
 Wysłana - 6 styczeń 2006 21:52      [zgłoszenie naruszenia]

raz widzialem jak typki sie normalnie na piesci nawalaly,lepiej niz kolesie tego wieczoru

Specjalista -

SHALALA
 Wysłana - 7 styczeń 2006 13:28      [zgłoszenie naruszenia]

pół biedy ża na pięści

byłam świadkiem,jak poszły w ruch metalowe obręcze,żelazne śmietniki i gaśnice

Boks, dekalog, Bóg, solarium.
Weź Ty i Ty, choć zabroń mi.
%)

Znawca -

Kamil102
KIEP
 Wysłana - 7 styczeń 2006 13:42      [zgłoszenie naruszenia]

u mnie tez sie panny ostro klepia, jedna dostała tyle strzałów w pięsci i kolana ze nawet ja bym padł

Prawdziwi twardziele nie jedzą miodu
Prawdziwi twardziele żują pszczoły

Znawca -

malutka_k
 Wysłana - 7 styczeń 2006 20:17      [zgłoszenie naruszenia]

nnoooo to ja znam taka klijetke co jej brat stoi na bramce to tak kozaczy ze to szok tez do wszsytkich z lapami nawet do barmanek ze ja nie obsluguja w pierwsze kolejnosci raz pojechalam na balety i tak wyszlo ze ci od bramkarzy siedzeili w jednej lozy i ja kolo niej masakra jaka ***nie*** <--- z niej

SfdTeam

Arnold_S.
frajer
 Wysłana - 12 styczeń 2006 23:41      [zgłoszenie naruszenia]

We Wrocławiu też bywa niemiło... Pi.er.dolone koksy szukają dymu i lubią czasem "pokazać władzę".
Nie ważne jak kto ubrany, trzeźwy/pijany. Wystarczy "krzywo spojrzeć" i już ma się problem. Dotyczy to nawet klubów/pubów w rynku(więc teoretycznie powinna być kultura).

Nie wiem od czego to zależy, ale to są takie "okresy". Kilka miesięcy jest spokój, później kilka tygodni nerwowo w całym mieście. Później znowu spokój.
To chyba ma związek z cyklami jakie te przygłupy sobie aplikują. Siada im na psychikę co jakiś czas. Chętnie bym połowę ochroniarzy wystrzelał.

A nad morzem rzeczywiście masakra... Kiedyś banda sterydów chciała na.je.bać mnie i kilku kolesi, tylko dlatego, że z kimś nas pomylili(byli pijani, i szukali jednej osoby podobnej do jednego z moich kolegów).
Skończyło się na lekkiej szarpaninie. Nie patrzyli czy szarpią chłopaka, czy dziewczynę. Co ciekawe do przepychanek włączyła się jakaś stara babcia(klozet-babcia chyba).

Trzeba po prostu uważać, i chodzić na balety w kilka osób(nie samemu czy w 2 osoby).

zrk
 Wysłana - 13 styczeń 2006 04:45      [zgłoszenie naruszenia]

arnold mozesz mi wymienic wroclawskie kluby ktore maja taka ochrone jak zaprezentowales???

Specjalista -

dolot
 Wysłana - 13 styczeń 2006 13:17      [zgłoszenie naruszenia]

Za to w Kielcach jest ostatnio spokojnie. Zamiast kolesi, leja sie panny Ostatnio widzialem taka akcje ze gacie mi spadly. 2 laski tak sie praly ze niejeden koles by pozazdroscil takich ruchow ;)

szczęśliwy, zakochany, zajęty......

ben88
 Wysłana - 13 styczeń 2006 13:24      [zgłoszenie naruszenia]

gdzie to sie dzialo konkret bo chyba wiem o cokaman:>

[Powiadom mnie, jeśli ktoś odpowie na ten artykuł.]

Odpowiedzi jest na 11 stron.   poprzednia | następną

Wybierz stronę:  
Przegląd tygodnia

ochrona

Strony: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11