Autor |
"odkochanie" |
|
parada25
|
|
Wysłana - 4 czerwiec 2006 19:08 | zgłoś naruszenie regulaminu
Jak to jest że jak sie ktoś zakocha i jednak sie okazuje że nic z tego nie wyjdzie to cały system wartości upada. Tak jest teraz u mnie.Pięć miesięcy romansowania przez cos sie zaangażowałem, zakochałem i robiłem sobie nadzieję a tu nagle się okazuje że nie mozemy być razem. To jest okropne uczucie.Odechciewa sie żyć, ciągle myślę o tej drugiej osobie, wyobrażam sobei jakby mogło być fajnie.Nic mi nie sprawia teraz przyjemności bo brakuje mi jej. Już dwa tygodnie próbuje sobei z tą pustką poradzić. Niby już jest lepiej ale i tak bardzo dużo o niej myślę. Mam nadzieję że to uczucie minie i będę mógł znowu kiedyś się tak samo zakochać tyle że tym razem szczęśliwie
|
|
duramen
|
jem tablety a one mn
|
|
znajdz se inna i odsylam do podpisu mojego
Specjalista -
 |
|
|
P4tr1ck
|
|
... takie jest życie. Może spróbuj sobie wkręcać jaka ta osoba nie była zła, przypomnij sobie złe chwile przez które nie chcesz z nią być a najlepsze rozwiązanie to znaleźć sobie inną fajną babke przez którą zapomnisz o pierwszej. W zasadzie to nie mam doświadczenią żeby Ci pomóc, może poczytaj tu:
[http://www.insomnia.pl/temat187759/]
 |
|
|
Miareczka
|
katechetka
|
|
|
|
chemistry
|
|
MYŚL O JEJ WADACH!!!! Maiłem podobnie jak Ty zabujałem się w lasce zaczołem sobie analizowac znaczenie kazdego ruchu i sie przejechałem przez głupią laske cierpiiałem mocno, w ogóle to na szczescie dla siebie nie wiedziałem jeszcze wtedy ze nabijała sie ze mne za plecami bo bym się chyba załamał do konca. Jedynym lekarstwem jest inna dziewczyna i tutaj moja rada jhak juz znajdziesz se kogoś nie opowiadaj jej co nacierpiałes się przez tamta bo zacznie sie bac tego że traktujesz ja jako tymczasówke.
|
Durand
|
|
ehh w podobnej sytuacji teraz ja jestem 6 miesiecy zaangazowania i niestety nie jestem juz z moja dziewczyna...;/ a nadal mi na niej zalezy trza jakos dalej zyc. Najlepiej sie czyms zajac to sie o tym nie mysli ...
 |
|
|
Miareczka
|
katechetka
|
|
|
|
chemistry
|
|
Miareczka no zgadza sie ja tez oda razu nie znalazłem sobie innej tak sie składało że ćpać przestałem wiec przez miesiac cieszyłem sie z tego ze normalnieje, pózniej jak zaczołem krecić i byłem z drugą to dopiero wtedy pierwsza zaczeła byc mi całkowicie obojętna.
To co napisałas o kolesiu8 jak go urazadziłas hmm to niestety przykra prawda ja unikam lasek świezo rzucaanych przez kolesi bo hmm one sa najłatwiejsze ale pózniej niz z tąd ni z owont laska dziekuje za współprace tak jak sama sie do tego przyznałas.
|
Andromedaa
|
|
|
|
ysabell
|
|
"Miłość to głupie uczucie,
potrzebne jak dziura w bucie...
lecz gdyby dziury w bucie nie było,