FORUM INSOMNIA
zabawa imprezy problemy przemyślenia seks

∑ temat został odczytany 6046 razy ¬

ROZRYWKA | Seks
odwozic? 
[powiadom znajomego]    
Autor "odwozic?"   

sobih
 Wysłana - 29 grudzień 2005 07:09      [zgłoszenie naruszenia]

ano nieciekawa sytuacja, ja mam podobnie tylko ze nie ma problemu zebym zostawal u niej wiec problemu nie ma. w takiej sytuacji czas najwyzszy pomyslec nad przeprowadzka .

ewusia
 Wysłana - 29 grudzień 2005 09:54      [zgłoszenie naruszenia]

Skomplikowana sprawa zwazywszy na to, ze jestes z nia tak dlugo. Moim zdaniem nie slusznie oczekuje od Ciebie zebys ja odwozil, bo to kawal drogi i chyba powinna sie tez troszczyc o Ciebie ze jednak Tobie tez moze sie cos stac. Poza tym jeśli wsadzisz ja w tramwaj czy autobus to juz jest dobrze. Moze odwoz ja kilka przystankow zeby czula ze sie o Nia troszczysz. Zastanawiam sie jednak czemu nagle teraz zaczelo Jej to przeszkadzac. Moze po prostu zapytaj ja, czy ona na prawde oczekuje od Ciebie jezdzenia takiej dlugiej trasy - tym bardziej ze to nudne strasznie jest :P

moim zdaniem cos jej nagle odbilo i tyle, bo w koncu zbrodni wielkiej tym nie robisz ze jej nie odwozisz i jesli Twoja dziewczyna czepia sie takich glupot to moze po prostu probuje znalesc powod, dla ktorego moglaby z Toba zerwac. Pozdrawiam :)

rafee
 Wysłana - 29 grudzień 2005 09:54      [zgłoszenie naruszenia]

skoro dojechala do ciebie to i do siebie wroci bez problemu. Odstawic na przystanek dac buziaka i isc z kolesiami na piwo. Nie widze innej opcji

"Cześć kle0 jestem nie wiem czy mnie kojarzysz byłam pare lat z deberem z forum"

Ekspert -

ewusia
 Wysłana - 29 grudzień 2005 09:58      [zgłoszenie naruszenia]

no ja sie zgadzam. Tylko ze moze jeszcze poczekaj az ten autobus przyjedzie zanim dasz jej tego buziaka i pojdziesz pic :P

prezes85
 Wysłana - 29 grudzień 2005 10:14      [zgłoszenie naruszenia]

vlad Jak jej nie pasuje to po 1,5 roku powie, że jej się kolor auta znudził.

A co odwożenia to nie. Przecież ona cię nie odwozi jak ty jezdzisz do niej. Bezsens i marnowanie czasu. I tak jakoś strasznie daleko nie mieszkacie.

I just don't know what to do with myself.
Money for nothing and chicks for free.

Weź nie pierdol bejbe.

Specjalista -

ewusia
 Wysłana - 29 grudzień 2005 10:56      [zgłoszenie naruszenia]

glupota ze tego oczekuje w ogole. Moze raz jeden zadzwon po taksowke, wyjdz z nia ze niby autobusem a tu niespodzianka :) otwierasz jej drzwi i albo jedziesz z nia do niej i placisz - a potem wracasz sam mpk skoro nie mozesz spac u niej, albo sama ja puszczasz ta taksowka dajac kase. Wtedy pomysli ze malo ze szarmancki i pomyslowy to jeszcze z gestem :D

Kecup
 Wysłana - 29 grudzień 2005 11:16      [zgłoszenie naruszenia]

Ja rzadko odworzę, przewaznie znajduję jakąś wymówkę. To głupota, żeby tłuc się MPK przez całe miasto żeby tylko ją pod klatke odstawić, bez jaj .

Przesadza troche.

Andy Hug [*]

MaxB
 Wysłana - 29 grudzień 2005 11:31      [zgłoszenie naruszenia]

rafee dobrze prawi odstawiasz na autobus i idziesz w swoim kierunku

Nie jest sztuką uwieść kobietę, prawdziwą sztuką jest z nią zerwać.

Znawca -

faramka
 Wysłana - 29 grudzień 2005 11:41      [zgłoszenie naruszenia]

Jeśli dotąd było wszystko OK, to pewnie jest tak, jak pisze ewusia - szuka pretekstu do zerwania...
Generalnie podzielam zdanie przedmówców - nie odwozić (strata czasu, kasy, blablabla).
BTW: prze-srane mieszkać w wielkim mieście

[www.bike.sandomierz.org]

Specjalista -

shineonyou
 Wysłana - 29 grudzień 2005 11:52      [zgłoszenie naruszenia]

opcja numer 1...
nie wiecej i nie mnie
tyle wystarczy
ale raz na miesiac mozesz z nia pojechac do domu
doceni to

m,,m

[Powiadom mnie, jeśli ktoś odpowie na ten artykuł.]