hehe...to nie jest tak jak myslicie ze szuka pretekstu...no przynajmniej mam nadzieje :)
chodzi o to ze ostatnio mielismy pare "spiec" no i kazdy wyrzucil z siebie co mu nie gra...i wlasciwie zrozumialem Ja we wszystkim procz tego pieprzonego odwozenia...bo nie widzi mi sie zapierdalac 2h jakimis autobusami
a najlepsze jest niektorzy jej znajomi tak robia ze swoimim pannami wiec moze czuje sie niedoceniona :] no ale ja taki dobry nie jestem :)
Hail Gods Of War
W takim razie polepsz sie w tym co zrozumiales - tak swoja drogą co zrozumiales ?? - ale nie powinna wymagac odwozenia. Jesli inni faceci tak robia to niech robia dalej. Moze mieszkaja blizej, a nie 20km od siebie. Przeciez niech ona nie wymaga tylko od Ciebie czegos. Jesli ona wyjdzie od Ciebie o 22:00 to jesli Ci jeszcze przypasuja autobusy tramwaje czy trolejbusy bedziesz w domu o 24 skoro 2 godziny mniej wiecej. A poza tym to Wasz zwiazek a nie innych. Jestem kobita ale rozumiem Cie i nie umialabym wymagac od swojego faceta odwozenia. Chociaz moze ??:P
Mr.-"Vlad dam ci radę,żebyś na przeszłość takich bzdur nie wypisywał"
hehehehe...i wszystko jasne
a co do furki...mam nadzieje ze za jakies 2miechy bede juz smigal...******lony egzaminator...:/
Sons Of The Gods Today We Shall Die
Open Valhalla's Door
Let The Battle Begin With Swords In The Wind
Hail Gods Of War
Eeee, przesadzacie! Niemożliwe żeby szukała takim sposobem pretekstu do zerwania . Zrywam z Tobą, bo mnie nie odwozisz MPK do domu! No bez jaj ludzie! Zastanówcie się zanim coś napiszecie, bo wygląda to tak jakbyście pisali tylko po to żeby napisać, ot tak na "od******l się".
Wysłana - 29 grudzień 2005 13:17 Usunięta przez slonce_m za naruszenie Pkt4 regulaminu forum.