Autor |
"ojciec alkoholik" |
|
_Grucha_
|
|
Wysłana - 28 grudzień 2015 16:02 | zgłoś naruszenie regulaminu
Sprawdź ile procent masz tłuszczu |
Siemanko. Mam poważny problem z ojcem, który wali wódę bez opamiętania. Rozmawiałem z nim już nie raz i nic. Nic do tego gnoja nie dociera. Najgorsze , że przez to cierpi moja mama i brat. Pochowane ma wszystko w piwnicy. Wiem bo nie raz wyyebałem wóde itd do śmieci. Już nie wiem co robić. Nie mogę na to patrzeć. Mogę mu wyebać i co z tego. Jeszcze pójdę siedziec czy cos a tego nie chce. Policja przyjedzie i pojedzie. To już nic nie daje. Nie chcę by rodzina cierpiała przez tego s****ysyna. Nie chcę go znać, nawet mi wstyd do domu kogokolwiek przyprowadzić. Może do prawnika gdzieś jechać? może to pomoże? Nie wiem sam... 
|
 |
|
|
INSOMNIA
|
|
napij sie z ojcem jak facet a nie biadolisz tu jak baba jakas |
 |
|
|
Vaudeville
|
|
do roboty go zagoń
|
Danner
|
|
Nic nie poradzisz, mój stary też potrafi chlać wóde przez miesiąc bez przerwy doprowadzając się do takiego stanu że tylko pije i śpi zarzygany. Był okres że się przejmowałem, karetke wzywałem jak nic nie jadł przez miesiąc tylko chlał i dostał jakichś drgawek, teraz wy***ane mam. Jednak mam ten luksus ze nie mieszkam z nim, a i stary po takim miesiącu ma okresy że tak powiem "remisji" i potrafi nawet kieliszka przez nastepne 2 miesiące nie tknąć. A co do porady elowariata to jak stary jest w gazie a mam ochotę sie nayebać na krzywy ryj to wpadam i opróżniam z nim literka Ja jednak mam ten luksus że nie wyobrażam sobie picia na przechlanie, próbowałem i nic z tego bo automatyczny rzyg, więc raczej ciągowcem alkoholowym nie zostane mimo obciążenia genetycznego heeheh. |
 |
|
|
_Grucha_
|
|
|
|
Danner
|
|
|
|
Vaudeville
|
|
.
Zmieniony przez - Vaudeville w dniu 2015-12-28 20:22:10
|
_Grucha_
|
|
pięć dych na karku to już powinien wiedzieć jak to się kończy co nie. tak zauważyłem że dziennie minimum wypija 2 sety wódy a jak ma wolne to idzie do odcięcia.
miałbym na to wy***ane ale gdzie nie pojadę czy to na imprezę czy gdzieś na miasto to znęca się nad innymi (właśnie jak niema mnie w domu, najgorzej było jak w delegację pojechałem). tak to wygląda.
|
|
gastxxx
|
ole !
|
|
odcinasz od kasy, żarcia, wóde zalewasz octem albo wylewasz
za każdym razem napyerdalasz starego jak podniesie na kogoś łapę
nie wpuszczasz pijanego na kwadrat
|
_Grucha_
|
|
na odwyk to on sie wysłać nie da. nawet teraz święta zyebane były. chyba zainstaluje kamerkę bo nie wiem o wszystkim co się dzieje jak mnie nie ma w domu. też mam swoje życie i sprawy a muszę pilnować wszystkiego niestety.
nerwy mam potargane, spać nie mogę. muszę się wybrać chyba do jakiegoś psychologa czy cos %)
mówię też chcę żyć, a nie mogę normalnie funkcjonować bo ciąglę się martwię co w domu.
|
|
Bova
|
|
imo namówić matkę na rozwód i wio z tematem
uwierz mi, wiem co przeżywasz
i z takimi qrwami nie ma gadania
rozwód, to jest najlepsze rozwiązanie
sam się mordujesz, a ojciec cię nie uderzy bo pewnie się cyka
ale twoja matka i rodzeństwo mają lipę (chodzi o zdrowie psychiczne)
|
 |
|