No to przeciez kazdy tutaj Ci odpowiedzial: ZOSTAW
"niedawno dowiedzialam sie - nie od nieg bo on to ukrywa i nikt o tym nie wie" --> No zaj****cie to ukrywa skoro nie dowiedzialas sie od niego ... I wcale nikt o tym nie wie zapewne
takie zycie
Hail Gods Of War
moze jej ojcie jest szefem mafii? to prawdpodobne - czesto tak bywa
Hail Gods Of War
moze smaruje.. twoje teksty są...facet nie jest typem imprezowicza , troche sobie narobil bigosu, zostawie to wszystko napewno to juz dawno bylo postanowione... interesuja mnie wasze wypowiedzi : bo latwo sie mowi jak nie jest sie w takiej sytuacji , np kiedy bar bardzo zalezy ci na tej osobie , a wokol tyle sprzecznosci ze nie wiesz co masz robic to co wybierasz ??? tak latwo sie czyta i udaje ze wszystko jest tak latwe i proste i wystarczy powiedziec sobie nie i juz jest tak.. ehe ;/
no bo wlasnie tak sie powinno postepowac - na zimno i na podstawie faktow, nie uczuc .. inna sprawa ze jest to niekiedy trudne. a rany sie zagoja i bedziesz szczesliwa z kims innym
nie latwo ale tak trzeba - zreszta malolata jeszcze jestes wiec zapomnisz dosc szybko...
przejdzie Ci.. czasem trzeba pocierpiec
Hail Gods Of War
nie łatwo , szczegolnie gdy tą osobe widzi sie codziennie.. niestety mam pecha co raz to trafiam na gorszego faceta... 21 lat mowisz malolata?? a ja sie czuje jak stara dupencja............................