Autor |
"on mi się podoba , a ma dziecko" |
|
VLAD.IV
|
|
ja nie wracam... mnie sie to ciągle przytrafia...
Hail Gods Of War |
Ekspert -
 |
|
|
funkadelic
|
|
vlad ma racje, was kobiety czasem nie sposób zrozumieć.Przeprowadzacie analizy, a i owszem tyle, ze na opak, z byle głupot, nie kierując sie przy tym żadną logiką.Jeżeli zechcecie to czarne bedzie dla was białe i nikt nie bedzie w stanie tego przetłumaczyć bo tak ma być i tyle. |
Znawca -
 |
|
|
VLAD.IV
|
|
oglnie pragnienie kobiet mozna przedstawic jadnym zdaniem... "chcą by było jakos tak inaczej"... gdzie słowo "inaczej" jest permanentną zmienną
Hail Gods Of War |
Ekspert -
 |
|
|
rafee
|
|
Dr Jekyll i Mr. Hyde byliby idealnym rozwiazaniem dla takich kobiet
|
|
ysabell
|
|
|
|
syriana
|
|
po pierwsze nic mnie z nim nie lączy juz .. a lączyla tylko 1 impreza tak naprawde... reszte to jak to fajnie ująl ktos na forum , idealizacja czegos czego naprawde nie ma , taka jest prawda.n jest cos w tym ze kobiety lubia prawidziwych facetow czyli męskich ale nie ma tu nic z brutalnosci czy przemocy wobec niej !!! facet nie moze byc typowym romantykiem ktory caly czas czyta i pisze kobiecie wiersze choc to tez jest swietne (ale bez przesady) kobieta musi czuc ze spotyka sie z facetem a nie jakims mamisynkiem!!po drugie kobieta musi sie zakochac a niekotre dziewcyzny maja pecha ze lokuja uczucia w zlych facetach , chcąc o nich zapomniec spotykają sie z facetami w ktorych zadko kiedy sie zakochają.. i oni przez to cierpią , porabane
ale tak jest.. |
 |
|
|
funkadelic
|
|
bajka o czerwonym kapturku,polecam uwadze,
owszem są wilki i takie inne kwiatki, ale na końcu kto jest?....leśniczy...
no własnie ale to tylko bajka... |
Znawca -
 |
|
|
slaweh
|
|
Życie to nie bajka..... zrozum to.
 |
|
|
VLAD.IV
|
|
syriana - wasz problem polega glownie na tym (pisze to po raz setny) ze sie wam strasznie duzo na swoj temat tylko wydaje...
wydaje sie wam, ze chcecie byc adorowane
wydaje sie wam, ze chcecie czulosci
wydaje sie wam, ze chcecie czuc sie bezpiecznie
wydaje sie wam, ze chcecie faceta troskliwego i zdecydowanego
wydaje sie wam... ze wam sie nie wydaje, tylko ze naprawde tego chcecie...
atak naprawde to chcecie dostac po ryju (w przenosni, chodzi o ciosy mentalne) i czuc sie lekcewazone... musicie wiedziec, ze to Wy sie poswiecacie, bedac z facetem...
Hail Gods Of War |
Ekspert -
 |
|
|
UnderBoy
|
|
Vlad wiem ze nie powinienem pytac ale duzo rzeczy wiem a niestety robie inaczej wiec spytam... Jakie masz stosunki z tym przyjacielem i zona? Co zrobiles jak sie dowiedziales? Dowiedziales sie od nich, nakryles ich czy ktos trzeci Ci powiedzial? Jesli nie chcesz oczywiscie nie odpowiadaj ale ciekawi mnie to bo ja bym chyba obydwoje zayebal... |
 |
|