Autor |
"on mi się podoba , a ma dziecko" |
|
stalon
|
|
VLAD i powiedz mi o co tym kobietom chodzi? Jak facet jest wredny ***** i traktuje kobiety jak gówno, to jest za***isty dżolo, a jak koleś jest ok. to zaraz wszystkie go olewają bo mało intrygująca znajomość, albo cuś innego. Tragedia normalnie. |
 |
|
|
Behemot_
|
|
dodam ze czesto kobiety nie patrza czy facet jest dobry czy zly, w ogolnie pojetym znaczeniu tych słów. nawet hitler miał swoją kobite przeciez . te pojecia nie istnieja w ich podswiadomosci, jest facet interesujący albo nie interesujący.
|
|
funkadelic
|
|
nawet hitler miał swoją kobite przeciez
spróbowała by mu odmówić to by pojechała pierwszym pociągiem w trampkach na wschód |
Znawca -
 |
|
|
Behemot_
|
|
to byl taki przejaskrawiony przykład ale itak uwazam ze z punktu widzenia kobiety (jej podswiadomych działań) kategorie dobra i zła sa przysłaniane przez fascynacje erotyczną daną osobą. a wracajac do tego starego*****a adolfa to jakos nie czytałem nigdzie zeby miał dziesiatki kobiet, a przeciez mogłby miec kazdą, wiec cos jednak miedzy nim a ewą było na rzeczy.
Zmieniony przez - Behemot_ w dniu 2006-03-20 14:39:21
|
|
VLAD.IV
|
|
sa przysłaniane przez fascynacje erotyczną daną osobą
nie koniecznie erotyczna ale masz sporo racji...
ktos powiedzial, ze kobieta kocha nie za coś, tylko pomimo czegoś
Hail Gods Of War |
Ekspert -
 |
|
|
coraMietka
|
|
"Córko Mieczysława - ja cały czas uwazam, że predyspozycją charakterologoczną jest odpowiedni poziom lekceważenia kobiet, ignorowania ich potrzeb... tacy mają wierne kobiety... "
no pięknie
tylko co to ma z predyspozycjami jako takimi do czynienia..?
to o czym mówisz to pewien rodzaj "filtra"
który da się wypracować eliminując emocje (które często zniekształcają odbiór)
ja miałam na myśli zupełnie coś innego
nie widze związku
ale cóż..niestety jest tak jak pisałam
Większość tzw. "młodych ogierów" na forum, tj. młodych, niejednokrotnie zranionych przez kobiety chłopaków, łyka Twoje spojrzenie na sprawe jak młody pelikan ryby..
Totalnie na pałe i bez zastanowienia
Biorą, bo wydaje im się, że skoro narazie taka rada działa -w zetknieciu z małorozgarniętą i świadomą laską to żadne osiągnięcie i zdziwko, że działa (tak między nami) - to zdaje im się, że utrzymaja status quo
bez żadnego wysiłku, bez wglądu w siebie
who care`s?
Ja nie.
Jedyne co mnie razi to to głupawe uwielbienie i euforia niczym wśród orangutanów w dżungli, gdy pojawia się kolejna "rada" w stylu :"A bo kobiety to trzeba .." albo "one tak po prostu mają"
i pohukiwania i gwizdy zachwytu nad klasyczną radą pt. "no tak! bo z babami trzeba ostro (krótko)!"
im bardziej ograniczony umysłowo małolat, tym chętniej łyka taka bajeczki, bez popitki
elo
|
|
rafee
|
|
Vlad.IV: JA JA JA JA JA JA TO BYLEM JA !
i brzmialo to dokladnie: Nie kocha sie za cos tylko pomimo wszystko
Zmieniony przez - rafee w dniu 2006-03-20 14:54:59
|
|
VLAD.IV
|
|
rafee - zobacz jaki zaszczyt Cie kopnął - cytuje Cie na forum
Córeczko Miecia (sorry za spoufalanie się).. ja sobie nie dobieram kobiet pod kątem pozycji spolecznej... ale wszystkie chyba były po studiach...
wiec Twoja teoria na temat jakichś ograniczonych dresiar do ktorych sprawdzaja sie me slowa, jest nieprawdziwa...
i nie pisze tego na przykladzie 1 czy 2...
naprawde nie jeste az tak ograniczone, jak mnie odbierasz i zanim otworze paszcze, lub cos napiszę, to przemyśliwuję tamta dogłębnie
Hail Gods Of War |
Ekspert -
 |
|
|
coraMietka
|
|
|
|
VLAD.IV
|