FORUM INSOMNIA
zabawa imprezy problemy przemyślenia seks

∑ temat został odczytany 35232 razy ¬
 
ROZRYWKA | Seks
opinie na temat wzrostu 
[powiadom znajomego]    
Autor "opinie na temat wzrostu"   
 
navy19
 Wysłana - 27 maj 2005 16:43        | zgłoś naruszenie regulaminu

Sprawdź swoje BMI

pytanie to kieruje szczegolnie dla pan.czy lubicie facetów ze wzrostem 190cm??
______________________________
 
<<<<who dares wins>>>>

 
Bakemono
 Wysłana - 27 maj 2005 17:04      [zgłoszenie naruszenia]

z tego co ja zasłyszałem, to większość ma podejście tego typu.. : "byle by wyższy"..
_______________________________
 
...:::aurea mediocritas:::...

 
maciej8222
 Wysłana - 27 maj 2005 17:04      [zgłoszenie naruszenia]

Ja mierze 194 i mysle że jestem za wyski
_______________________________
 

 
Jimmy_007
 Wysłana - 27 maj 2005 17:20      [zgłoszenie naruszenia]

Moim zdaniem to zależy od rodzaju dziewczyny/kobiety. Jedne wolą niskich,ale ineligentnych z odpowiednim charakterem, inne zaś wybiorą kogoś wysokiego, i nie ma znaczenia jaki on jest od wewnątrz (byle by był wysoki i najlepiej dobrze zbudowany). Można powiedziec, że im ktoś jest niższy, tym więcej wymaga się od niego, jeśli chodzi o osobowość.
_______________________________
 

 
slonce_m
ŻABCIA
 Wysłana - 27 maj 2005 17:25      [zgłoszenie naruszenia]

tak się właśnie składa, że mój facet ma 190 i wcale mi to już nie przeszkadza, kiedyś, na początku ciężko mi było, że on taki wysoki, że muszę do góry trochę głowę podnosić, ale teraz nie ma takiego problemu, wprost wydaje mi się czasem, że jego wzrost jest "standardowy"
_______________________________
 
..:Była Moderator Działu SEKS:..

..:Żonka i Mama:..

Ekspert -
 
anarki111
 Wysłana - 27 maj 2005 19:16      [zgłoszenie naruszenia]

A dlaczego sądzisz, że 190 cm to standard?

 
slaweh
 Wysłana - 27 maj 2005 19:58      [zgłoszenie naruszenia]

Bakemono dobrze piszesz, przeważnie panienki wolą wysokich facetów, ja mam 184cm i chciałbym być wyższy tak 195cm by wystarczyło.
_______________________________
 

robie swoje, ryzyko jest Moje.

ludzie niepijący są zupełnie inni niż ja %-)

Ekspert -
 
navy19
 Wysłana - 27 maj 2005 20:11      [zgłoszenie naruszenia]

ja mam 192cm a moja kobieta ma 167cm.Niunia nie mogła sie na początku przyzwyczaic ale teraz lubi moj wzrost i niewyobraza sobie mnie mniejszego.
_______________________________
 
<<<<who dares wins>>>>

 
nalbandian
 Wysłana - 27 maj 2005 20:50      [zgłoszenie naruszenia]

a ja mam 167 czy tam 168 i jest superr:PPP kiedys mi to przeszkadzalo ,ludzie w podstawowce sie nasmiewali, a teraz to oni sa tacy jak ja:PP hehe.w grupie na studiach z facetów tez jestem najnizszy:PPP heheehe.ale na swiecie wiele niskich dziewczyn wiec sie nie przejmuje,tylko ze jakos nie moge znalezc:((.ale za to wzrost w pakowaniu mi pomaga, a takie ,,drągale'' po 190 i wiecej jesli chca pakowac to baaaardzo dluga przed nimi droga zeby jakos wygladac:PPP

 
Anonim
 Wysłana - 27 maj 2005 20:55      [zgłoszenie naruszenia]

No to nalbandian masz za***iście

 
Pavlo
 Wysłana - 28 maj 2005 00:10      [zgłoszenie naruszenia]

a ja mam 186cm a moja kobita 158cm czasem troche przeszkadza ale cóz :P

[Powiadom mnie, jeśli ktoś odpowie na ten artykuł.]

Odpowiedzi jest na 42 stron.   | następną
 
Wybierz stronę:  
Przegląd tygodnia

opinie na temat wzrostu

Strony: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42