Autor |
"orgazzm kiboecy ....cza siem zaoytac :P" |
|
kerbotnik
|
|
|
|
Ch_err_Y
|
|
"bo kazda kobieta jest inna (wyjątkowa)"
SOG:)
|
Raptor10
|
|
jesli o to chodzi to zawsze po seksie sie pytam jakbylo kiedy bylo najprzjemniej i biore to pod uwage nie jestem z tych co to odwalą w pozycji klasycznej tylko po to aby sobie ulzyc :P sex to zabawa we dwoje to coś co ma sprawiac nam obojgu przyjemność :P i mi i jej
|
|
ferry
|
|
różnie to z tym jest, podobno są kobiety, które w ogóle nie potrafią osiągnąć orgazmu przez stusunek a jedynie przez pieszczenie łechtaczki |
Ekspert -
 |
|
|
Revoltman
|
|
Klasyk jest chyba najlepszy bo można najgłębiej, przynajmniej ja znam taki przypadek no i jeszcze piesczoty przed, wiec w ciagu 30 minut (taki czas w miare odpowiedni) dwa orgazmy (łechtaczkowy i pochwowy) murowane i jest miodnie.
Zalezy tej jak kobieta jest pdoneicona, jak działa na nią dany facet no i czasem od tego czy dla niej lepszy grubszy dłuższy lub ogólnie duży.
Zmieniony przez - Revoltman w dniu 2005-07-17 14:17:22
|
Helevorn
|
|
jesli o to chodzi to zawsze po seksie sie pytam jakbylo
Niepotrzebnie. Jeden z powazniejszych bledow Lepiej wcale nie pytac kobiety jak jej bylo, niz pytac ja o to po kazdym stosunku. Pytania typu "mialas orgazm?" tylko prowadza do wewnetrznego zestresowania dziewczyny, ktorej tym trudniej bedzie osiagnac orgazm...
 |
|
|
misiu-
|
|
bo kobieta musi byc odprezona, rozluzniona, podniecona i wtedy bedzie miala orgazm, najpierw dluga gra wstepna, pozniej dopiero seks i bedzie miala |
Specjalista -
 |
|
|
Cioś
|
|
Parę dni temu w Tv naukowcy podali wyniki badan z ktorych wynika że osiągnięcie orgazmu przez kobietę jest uwarunkowane genetycznie.
Wynika z tego, ze jeżeli partnerka nie dochodzi to nie oznacza to od razu, że wina lezy po stronie faceta.
|
Helevorn
|
|
Jesli chodzi o kobiecy orgazm, to na jego temat jest mnostwo naukowych teorii (ostatnio byl o tym artykul w Przekroju...). A kazda z nich mozna w jakis sposob i tak podwazyc...
 |
|
|
Raptor10
|
|
nie no ja sie jej nie pytam czy ma orgaazm bo wiem jak to u niej wyglada :P zanim zaczzelismy pelne współzycie to byly wczesniej pieszczoty moze to zabrzmi glupio ale bez zdejmowania odzierzy ocieralismy sie i takie tam manewry :P no i wtedy czesto miala raz sie zdazylo ze w jednym dniu miała 3 oczywiscie pojedynczo sęk w tym ze podczas stosunku (penetracji) jest znacznie trudniej .
|