FORUM INSOMNIA
zabawa imprezy problemy przemyślenia seks

∑ temat został odczytany 6554 razy ¬

ROZRYWKA | Miłość
panowie co sądzicie o tej sytuacji? 
[powiadom znajomego]    
Autor "panowie co sądzicie o tej sytuacji?"   

witek09
 Wysłana - 2 styczeń 2017 02:03        | zgłoś naruszenie regulaminu

Sprawdź swoje BMI

witam . Byłem na rande z taka dziewczyna. Na koniec dała mi buziaka i przytuliła. to zrobiłem to samo. napisala do mnie jak tam po sylwestrze i wgl. Chwile popisalismy. Napisala mi ze dobrze ze był taki chłopak, bo tańczyli cały czas i gdyby nie on to by wgl zalowala ze poszła. Ze jego brat dogadywał non stop ze w końcu znalazl dziewczynę na studniówkę. A jego wujek mowil ze ladna dziewczyna tylko charakter zagadka i ze musi tą zagadkę rozwiązać Wink ze ugadała sie juz na impreze na takie picie z jego bratem ale pewnie do takiej imprezy nigdy nie dojdzie. Haha. Nie no. Mówi się trudno i szuka się dalej . Takie zycie. Ona 19 ja 24 lata. Czy to była jakaś aluzja z jej strony?

Pitrekkk
Laska
 Wysłana - 2 styczeń 2017 17:54      [zgłoszenie naruszenia]

3 razy przeczytałem i nic nie zrozumiałem - powaga
Da się to napisać jakoś bardziej logicznie, mniej zagadkowo?

ps. to nie Ty masz te 19, a Ona 24?

.

Ekspert -

witek09
 Wysłana - 2 styczeń 2017 18:06      [zgłoszenie naruszenia]

Bylem na randce z panna. Potem napisala ze cala noc tańczyla z takim jednym i gdyby nie on to by zalowala ze poszla. Z jego bratem ugadala sie na picie ale pewnie do tego nie dojdzie. Jego wujek dogadywał ze jest fajna dziewczyna i ze ten chlopak musi rozgryźć ten charakter. Tak ciezko?

Tex31
 Wysłana - 2 styczeń 2017 22:37      [zgłoszenie naruszenia]

Ogólnie nic nie kumam tak jak Pitrek poza pierwszą częscią, ale skoro mowiła ci że fajnie sie bawila z innym to wyjscia są dwa: spuszcza cię w kiblu-98% , próbuje wzbudzić zazdrość 2%.

Jeszcze mi tu niegrzeczny żółwik potrzebny

Ekspert -

max-scifi
 Wysłana - 4 styczeń 2017 23:42      [zgłoszenie naruszenia]

Na moje 95% to klasyczna attention whore.

witek09
 Wysłana - 5 styczeń 2017 19:59      [zgłoszenie naruszenia]

Dobra sprawa ma się tak. Zagadalem do niej. Jakas taka dziwna. Ze dawniej spala po poludniu ale teraz tez chyba zacznie. Ze jej zimno ale ubrana jest. Pisze proponuje spotkanie na piątek i odpowiedź " do babci mam jechać ;(" odpsialem ze nic ze najwyżej kiedys tam sie spotkamy jak bedzie miala ochote. A ona ze ok

max-scifi
 Wysłana - 5 styczeń 2017 21:41      [zgłoszenie naruszenia]

Geniusz. czego to sie nie robi zeby po porażce zachować resztki twarzy przed samym soba :)

witek09
 Wysłana - 5 styczeń 2017 22:31      [zgłoszenie naruszenia]

Nie bardzo rozumiem? Tylko zapytalem by sie upewnić ;) zachowałem twarz bylem mily i tyle.

Vaudeville
 Wysłana - 6 styczeń 2017 00:18      [zgłoszenie naruszenia]

skisłem

Donald Tusk - zdrajca stanu i wróg Polski nr 1.

Bany_
 Wysłana - 6 styczeń 2017 10:48      [zgłoszenie naruszenia]

Wujek Bany mówi Ci, że nie porvchasz w tym odcinku

Znawca -

witek09
 Wysłana - 6 styczeń 2017 13:58      [zgłoszenie naruszenia]

Nom, laska trochę dziwna zrobila nadzieje k zmyła się bez słowa ;) takie są malolaty xd

[Powiadom mnie, jeśli ktoś odpowie na ten artykuł.]

Odpowiedzi jest na 2 strony.   | następną

Wybierz stronę:  
Przegląd tygodnia

panowie co sądzicie o tej sytuacji?

Strony: 1 2