Ja kupuje ostatnio w Marionnaud. Ceny nieco lepsze niż w sephorah i jakoś tak bardziej tam mi pasuje. I częsciej tam można dostać jakieś specialne edycje jakis perfum.
edit. patrzę teraz na fragranceX - ceny nadal atrakcyjne, nawet po kursie 3,3 dolara, CH 212 100 ml wychodz 43,5x3,3=143,55 zł, a za tyle w Polsce ni*****a nie kupi się 100ml. Zwłaszcza, że wysyłka gratis, nawet do Polski.
tak na szybko, co się strasznie opłaca sprowadzić stamtąd:
Cool Water by Davidoff for Men tester - 4,2 oz za 23$
Azzaro Chrome tester - 3,4 oz za 23,95%
Lalique by Lalique tester - 4,2 oz za 43 $
Polo by Ralph Lauren tester - 4 oz za 42 $
dla wyjaśnienia:
3,4 oz = 100 ml
4 oz = 120 ml
4,2 = 125 ml
tak z grubsza, po południu poszukam więcej perełek i może znów w wakacje podziałam
Przeważnie kupuje perfumy przez Internet. Jest zdecydowanie większy wybór, a przede wszystkim jest taniej :) W najlepszych drogeriach masz pewność 100% jakości produktu i szybką przesyłkę.
Ja z własnego doświadczenia mogę polecić tak jak xif -> [www.pedet.pl] , a ponadto
[www.perfumy-perfumeria.pl] i [www.tagomago.pl] . Na pewno taniej niż w perfumeriach stacjonarnych , które narzucają spore marże , żeby zarobić na czynsz.
polla daruj sobie żarcik nt. e-zapachy.pl . OMIJAJCIE Z DALEKA WWW.E-ZAPACHY.PL
Tak swoją drogą, przed świętami poszukiwałem na szybko perfum w dobrej cenie i ktoś na insomnii podał właśnie e-zapachy-niestety tego nie sprawdziłem, a strona wyglądała/wygląda profesjonalnie.Dzisiaj jest sprawa w sądzie.Jestem prawie pewien, że to ty Siniarski siedzisz tutaj pod różnymi nickami i próbujesz nabić kolejnych w butelkę...