Autor |
"pierwszy raz = katastrofa!!!" |
|
tobias21
|
|
Wysłana - 9 luty 2007 22:15 | zgłoś naruszenie regulaminu
Sprawdź ile procent masz tłuszczu |
Niedawno miałem swój pierwszy raz z "panią do towarzystwa". Byłem nastawiony bardzo optymistycznie. A co się okazało? Miałem kłopot ze 100% wzwodem. Nie to że mi nie stanął , ale miałem wrażenie że może być naprężony jeszcze bardziej. Trochę sobie użyłem , ale satysfakcji żadnej nie miałem. Jakby mój wacek nie miał receptorów. Potem ona powiedziała że już nie może i ciągnęła mi. A tu z minuty na minutę flaczeje. I tyle. Porażka na maksa. Popełniłem błąd chyba idąc tam. Miał ktoś podobne przygody ze swoim "małym"? Nieważne z kim miał pierwszy raz.
| |
|
 |
|
|
evenement_
|
|
Trzeba było ją traktować jak dziwke i wy***ać na maksa, a nie jak 'panią do towarzystwa' ! |
 |
|
|
hallucyon
|
|
Uprawianie seksu po raz pierwszy z prostytutką to, moim zdaniem, nienajlepszy pomysł. |
Ekspert -
 |
|
|
INSOMNIA
|
|
To dosyc czesta przypadlosc, musisz sie wyluzowac, a jak mniemam okolicznosci temu nie sprzyjaly.  |
 |
|
|
kapdevilla
|
|
żes sie przejął za bardzo i tyle.
następnym razem na pewno by Ci lepiej poszło.
i j/w panowie w kolorowych nickach.
|
|
lucas761
|
|
Poprostu byłeś za bardzo zestresowany. Nie dziwie ci sie. Na pierwszy raz zupełnie obca baba
|
|
Imperiall
|
|
j/w
nie stresuj się tak, wszystko przed Tobą
|
|
tobias21
|
|
Wiem że popełniłem błąd. Czasu już nie cofnę. Dziwki chyba nie dla mnie. Luzu na maksa to nie było na pewno. 150 zeta c..j strzelił. Myślałem że będzie dobrze. Eh... |
 |
|
|
hallucyon
|
|
Jakby***** strzelił, to byś tu nie pisał. |
Ekspert -
 |
|
|
tobias21
|
|
|
|
lucas761
|
|
Teraz musisz pozytywnie sobie porvchać, im szybciej tym lepiej. Czas cie nie uleczy, on tylko sprawi ze coraz mocniej bedzie wspominał swojego miekkiego fallusa przy tej 'pani'
|