Autor |
"pierwszy raz - ON nie chce" |
|
pysia663
|
|
Wysłana - 28 grudzień 2010 20:11 Przeniesiona przez Banan z działu 'Motoryzacja ARCHIWUM'. | zgłoś naruszenie regulaminu
Sprawdź ile procent masz tłuszczu |
witam.
A więc mam chłopaka, jest o rok starszy ode mnie, przeszliśmy już dawno do rożnych pieszczot i chciała bym zacząć współżycie ale on nie jest jakoś przekonany do tego, nie wiem w ogóle jak mam o tym z nim rozmawiać, chciała bym mieć już bardzo ten pierwszy raz.
Jak mam go przekonać jak z nim rozmawiać...?
| |
|
 |
|
|
Aferka
|
|
Powiedz Mu po prostu, że zależy Ci na tym ale nie zmuszaj go do tego, może nie jest gotowy na to albo nie jesteś dla niego odpowiednia w tej kwestii. |
 |
|
|
siwex19
|
|
dział idealny na wprost!
 |
|
|
PHEZES
|
|
możliwe ze ma stulejkę, i teraz jak wie, że chcesz z nim robić seks, poszedł lub pójdzie do lekarza i za odpowiedni czas jak wszystko się zrośnie i zrobicie "to" |
 |
|
|
BicepsDUZY
|
|
Jak nie podnieca go pipka powinnas poslinic dwa paluszki wlozyc sobie do odbytu spojrzec na niego i powiedziec: WEJDZ TUTAJ |
 |
|
|
Kranczips
|
|
nudny jesteś już z tym odbytem. |
 |
|
|
BicepsDUZY
|
|
Pewnie nigdy nie zakisiles kutangi w odbycie. Jakbys zakisil tez bys nie walil w cipsko. |
 |
|
|
NiKaSWEETY
|
|
dziwny to chłopak, którego jeszcze trzeba namawiać
|
|
shogun2111
|
|
|
|
rafee
|
|
chlopak z zasadami. nie naciskaj go, a kiedys nadejdzie ta wspaniala chwila gdy skradniesz mu wianuszek
|
|
macready
|
|
|