Autor |
"pierwszy raz w agencji" |
|
TRas
|
|
Wysłana - 10 sierpień 2005 13:18 | zgłoś naruszenie regulaminu
mam 21 lat i jestem prawiczkiem
miałem dziewczyne ale nie zrobilismy tego
zastanawiam sie czy nie przezyc tego pierwszego razu w agencji
jest to strasznie w****iajacy problem bo czuje sie bardzo zle z tym ze jeszcze tego nie robiłem
a pokusa ze moglbym to zrobic w ciagu najblizszych dni jest wielka, zaznałbym w koncu co to seks i wogóle psychicznie czulbym sie o wiele lepiej, nie mialbym tego ciezaru ze jestem prawiczkiem
co o tym sadzicie?
moze macie kogos do polecenia z białegostoku jakas mila pani
|
|
Seewy
|
|
NIE KASOWAC!!!
 |
|
|
Xavier1985
|
|
poczekaj na dziewczyne ktora bedziesz kochal i ona Ciebie tez
|
rafee
|
|
Mi byloby wstyd gdybym za swoj pierwszy raz musial placic. Pogadaj lepiej z kolezankami moze ktoras sie ulituje
|
|
nierealna
|
|
Zgadzam się z tym co napisał Xavier1985..
|
|
slonce_m
|
ŻABCIA
|
|
na każdego w końcu przychodzi pora i na Ciebie też przyjdzie (myślę że już niedługo)
głowa do góry
do agencji w takim wypadku nie radziłabym
Ekspert -
 |
|
|
akam
|
|
Stary co się będziesz męczył...tylko żeby Ci w krew nie weszło. Po za tym jak już zobaczysz że to żadne czary to i z normalnymi dziewczynami będzie łatwiej. Trzym Się.
|
TRas
|
|
sam nie wiem, choc prawie sie zdecydowałem na 90% teraz tylko musze znalesc odpowiednia oferte
wiem ze pierwszy raz w agencji to lipa ale lipą i tak juz jest to ze mam 21 lat i jestem prawiczkiem
wiem tez ze skonczy sie moja psychiczna meka bo nawet nie macie pojecia ile czasu juz mnie to meczy, o kontaktach z kobietami mialem fantazje juz na poczatku podstawowki i wogóle mam bardzo duzoy poped ,no i jak kolega wyzej zauwazył bedzie mi napewno latwiej w prawdziwych kontaktach
Zmieniony przez - TRas w dniu 2005-08-10 13:49:17
|
VooDooDoll
|
|
a mnie interesuja dwie rzeczy.
dlaczego do dzisiaj jestes prawiczkiem? i dlaczego tak ci to przeszkadza?
co do pierwszego pytania to warto sie zastanowić, bo całkiem możliwe, że "powód" nie zniknie w momencie, kiedy juz prześpisz sie z kobieta...
no i dobrze by było sie zastanowić dlaczego masz takie cisneinei, zeby to w koncu zrobić. To musi byc bardzo duża presja, skoro postanowiłeś udac sie do agencji..
|
|
moniha
|
|
przeciez 21 lat to ostatecznie jeszcze nie tragedia.
od tego jak bedzie wygladal Twoj seks na poczatku zalezy cale Twoje przyszle zycie seksualne. A co jesli "zasmakujesz" takiego seksu i pozniej nie odnajdziesz sie w normalnym zwizaku z kobieta?
przemysl jeszcze. |
 |
|
|
TEKRON
|
|
|