prawda jet taka ze szukacie sobie problemow na sile
no bo jak nie zapytasz sie panny gdzie by chciala pojsc to ci powie ze masz ja w dupie bo nawet o zdanie sie jej nie zapytasz, a jak ie jej zapytasz gdzie by chciala pojsc to od razu jestes ****a
PARADOKS jak ****
P.s. moze i faceci zniewiescieli, ale baby tez zwulgarnialy autorko tak, tak do Ciebie pije a najgorsze jest to, ze baby mysla ze sa okej, spoko jak sa takie pseudomeskie, a to jest takie antykobiece ze sie rzygac chce :/
Ostatnimi czasy zauważyć można dziwne odwoływanie się do ewolucyjnych zdolności np. polowania na Mamuty, dziki tudzież inne gryzonie i tłumaczenie wszystkiego instyntkem . Facet ma posiadac wszystkie jakie mozna tylko sobie wyobrazic cechy co oczywiscie tez jest glupota.
Ale istnienie coraz wiekszej liczby meskich cip bardzo mnie cieszy bo bedzie 1. wieksze zapotrzebowanie na burdele (dobry biznes) 2. wiecej samic dla mnie.
Temat z doopy . Kobieto sama nie wiesz czego chcesz (tak jak 80%kobiet) , jak jest sie zbyt twardym to zle , jak okazuje sie wam uczucia nie pasuje , trzeba byc idealna mieszanka ? Mam to gdzies , osobiscie nie dbam o to czego chce kobieta , biore to na co mam ochcote , i reszta mnie nie interesuje . Jak dotad zawsze dobrze na tym wychodzilem .