FORUM INSOMNIA
zabawa imprezy problemy przemyślenia seks

∑ temat został odczytany 38255 razy ¬

ROZRYWKA | Seks
plaga dzisiajszych czasów, pindy męskie 
[powiadom znajomego]    
Autor "plaga dzisiajszych czasów, pindy męskie"   

Pitrekkk
Laska
 Wysłana - 13 luty 2008 20:15      [zgłoszenie naruszenia]

Jakby nie było i tak zawsze będzie źle.
Proponuje w takim samym stopniu wymagać od siebie jak i od innych(czyt. od mężczyzn) - o taka równowaga jest niezbędna.
oraz dobrze, ze wy kobiety wiecie zazwyczaj czego chcecie ..
tyle ode mnie.

.

VidaL
 Wysłana - 13 luty 2008 20:18      [zgłoszenie naruszenia]

Ogólnie to uważam tak jak Ziemon i Don

Dziwie się tym wszystkim, którzy to, co napisała Sweet biorą wszystko tak dosłownie.

Bo np nie ma nic złego w tym, że liczę się ze zdaniem swojej partnerki i zapytuję gdzie chce iść. Ale bez przesady. Jeżeli ja wychodzę z propozycją randki, to ****a dobrze byłoby mieć jakieś konkrety. Zwłaszcza jeśli nie jesteśmy jeszcze ze sobą w związku, albo nie mamy długiego stażu. Chodzi po prostu o zdecydowanie.

Tak samo z tym łóżkiem. Dobra jeśli niektórzy tutaj ruchają panny under 20, to ewentualnie mogę być wyrozumiały dla wszystkich tych, którzy oburzają się na więść o pragnieniu ostrego rżnięcia. Jednak tutaj trzeba też wiedzieć, że jak kobieta lubi być ostro przerżnięta, to nie znaczy, że tak jest zawsze i tam zawsze musi być. Czasam ma być delikatnie, romantycznie itd. A czasem bez żadnej gry wstępnej, rozerwanie ciuchów i ogień.

No przecież to nie jest trudne do zrozumienia.

Zdanie partnerki to ważna sprawa. Ale ****a nie zawsze. Taki przykład. Zawsze pytacie: Kochanie mam trochę pieniędzy, chcesz jakiś ciuch, bo w sumie mógłbym sobie coś kupić, ale najpierw wolałbym wiedzieć, czy nie kupić czegoś Tobie No ****a bez przesady. Może przykład ****owy, ale nigdy tak nie jest, że najważniejsze jest zdanie naszej połówki i nawet nie może tak zawsze być.

Przecież wszystko jest jasno napisane.

A pieprzenie, że baby na nas narzekają, a same nie są w porządku jest też z dupy. Tak samo my narzekamy, że się puszczają lub lecą na kasę, a sami za***isci zawsze też nie jesteśmy.

Uogólnianie uogólnianiem, ale chyba oczywistym jest, że nie odnosi się to do wszystkich.

Ekspert -

Salomo
 Wysłana - 13 luty 2008 20:21      [zgłoszenie naruszenia]

"--- lol, baba najprawdopodobniej chce jak najszybciej poczuć penisa w pipie i najlepiej jakbyś ją wziął nie ważne czy od tyłu czy od przodu czy bokiem ale ZDECYDOWANIE, SZYBKO ZERŻNĄŁ, a nie ****o się pytasz jak ona chce"

Penisa w pupie poczulabys szybciej niz myslisz i nie pytalbym jak chcesz bo mnie to gowno obchodzi .

"Te i inne niby pozornie bez znaczenie sytuacje sprawiaja, że w oczach kobiety nie potrafisz zdecydować które skarpety ubrac rano, nie potrafisz wybrać knajpy na wieczor - nie wspominając o menu, i kanalu w tv.... I co za tym idzie pewnie nie potrafisz podjąc żadnej życiowej decyzji bo jesteś pinda.
EFEKT?
Zostajesz wymieniony na model z jajamiprzez tą głupią, niestabilną emocjonalnie krowę, która nie potrafiła cię docenić i się puściła z jakimś frajerem. "

Wstajac rano mam problem z doborem skarpet czasem ubieram wczorajsze jak nie mam wf'u a jak jest to żeby nikt sie nie domyslil ze nie zmienilem skarpetek zmieniam.

Nie bij żyda, żyd się przyda!. %-)

Sweet69
 Wysłana - 13 luty 2008 20:50      [zgłoszenie naruszenia]

Rzecz traktuje o męskich pi.z.dach, przy czym nie mam obaw, że zostanę zjechana przez męską część widowni bo przecież to o męskich ****ach, a wy jak mniemam nimi nie jesteście - a może

tak tylko przypominam poczatek postu

Ekspert -

ciastosz
 Wysłana - 13 luty 2008 20:52      [zgłoszenie naruszenia]

Czyli jesli ktos sie z Toba nie zgadza, to jest meska ****a, tak?

prawie jak JDM

[rainbowsunnybeach.sry.pl/]

Salomo
 Wysłana - 13 luty 2008 21:14      [zgłoszenie naruszenia]

Sweet69 ale tak z oka to nawet fajna dupa jesteś daj jakieś foty.
Podobnie z kobietami w dzisiejszych czasach zamiast ******lic jakby to nie chcialy byc wziete od tylu i jaki facet to facet to byscie w koncu skonczyly biadolic razem z tymi waszymi NAJ i daly sie sprawdzic waszym facetom!. To taka moja zydowska madrosc.

I nie mozecie powiedziec wprost ze "JESTES **** ALBO SSIE ZMIENISZ ALBO ********LAJ" tylko zalic sie na forum?.

Zmieniony przez - Salomo w dniu 2008-02-13 21:16:46

Nie bij żyda, żyd się przyda!. %-)

Szamciu
 Wysłana - 13 luty 2008 21:37      [zgłoszenie naruszenia]

"Sweet69 ale tak z oka to nawet fajna dupa jesteś daj jakieś foty" poległem
a co do tematu to nie mam czasu się zbyt rozwodzić, ale prawda jest taka że same wybieracie i "wychowujecie" sobie chłopa więc nie narzekajcie później że jest "taki a taki"; dla każdego coś miłego, widać zapotrzebowanie na "męskie ****y" wśród KOBIET jest skoro takie osobniki istnieją - jest popyt -> jest podaż, proste

aha i odnoszę wrażenie, że początek opisu napisałaś żeby niejako zabezpieczyć się przed ewentualną krytyką, bo przecież "tylko męski ****y będą mnie krytykować"

Zmieniony przez - Szamciu w dniu 2008-02-13 21:40:04

fillips696
władca robotuff%-)
 Wysłana - 13 luty 2008 21:49      [zgłoszenie naruszenia]

Jak Vidal

Sweet
Twój post raczej nie naprawi świata w tej kwestii, ale zawsze warto próbować Praktyka ich nauczy w końcu Panowie nie bierzcie wszystkiego dosłownie, tylko czasami ruszcie makówką i uczcie się na błędach.

Nie ważne gdzie zaproponujesz iść wieczorem, liczy się to że wyszedłeś z inicjatywą, a nie ***niętym pytaniem "A co wolisz, a gdzie Ty chcesz ?? itp."

A tak wogóle to też jestem pantofel

btw. Miarka, Sweetka pogubiłem Wasze nr. gg dziewoje :/

Fillips comeback...
Czasami mam wyjebane %-)

ozzymax
 Wysłana - 13 luty 2008 21:51      [zgłoszenie naruszenia]

Kurvva. A gdzie ankieta?

suchy89
 Wysłana - 13 luty 2008 21:55      [zgłoszenie naruszenia]

ej chlopy kilka panien przez pare stron po nas jezdzilo wiec nie ma co zrobic tylko odwet i podawac przyklady ulomnoci dziewczyn (jedziemyyyyyy)
Przyklad
Panna zrywa z chlopem jako powod mowi ze zrywa bo jest on dla niej za dobry i nie zasluguje na niego zamiast powiedziec mu prawde ze znalazla lepszego i juz mi sie tary chlopak nie podoba itp
po protu taka prawda same nie wiecie czego chcecie wmawiacie chlopom jakie ******ly np to co wyzej napiale bo boicie sie wynac prawdy albo co najgorze wmawiacie chopakom ze to jeszcze jego wina albo tekty w tylu "wiem ze juz mnie nie chcesz znac" po czym juz nic do ciebie nie napisze bo ie boi:)

[Powiadom mnie, jeśli ktoś odpowie na ten artykuł.]

Odpowiedzi jest na 40 stron.   poprzednia | następną

Wybierz stronę:  
Przegląd tygodnia

plaga dzisiajszych czasów, pindy męskie

Strony: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40