Jakby nie było i tak zawsze będzie źle.
Proponuje w takim samym stopniu wymagać od siebie jak i od innych(czyt. od mężczyzn) - o taka równowaga jest niezbędna.
oraz dobrze, ze wy kobiety wiecie zazwyczaj czego chcecie ..
tyle ode mnie.
Dziwie się tym wszystkim, którzy to, co napisała Sweet biorą wszystko tak dosłownie.
Bo np nie ma nic złego w tym, że liczę się ze zdaniem swojej partnerki i zapytuję gdzie chce iść. Ale bez przesady. Jeżeli ja wychodzę z propozycją randki, to ****a dobrze byłoby mieć jakieś konkrety. Zwłaszcza jeśli nie jesteśmy jeszcze ze sobą w związku, albo nie mamy długiego stażu. Chodzi po prostu o zdecydowanie.
Tak samo z tym łóżkiem. Dobra jeśli niektórzy tutaj ruchają panny under 20, to ewentualnie mogę być wyrozumiały dla wszystkich tych, którzy oburzają się na więść o pragnieniu ostrego rżnięcia. Jednak tutaj trzeba też wiedzieć, że jak kobieta lubi być ostro przerżnięta, to nie znaczy, że tak jest zawsze i tam zawsze musi być. Czasam ma być delikatnie, romantycznie itd. A czasem bez żadnej gry wstępnej, rozerwanie ciuchów i ogień.
No przecież to nie jest trudne do zrozumienia.
Zdanie partnerki to ważna sprawa. Ale ****a nie zawsze. Taki przykład. Zawsze pytacie: Kochanie mam trochę pieniędzy, chcesz jakiś ciuch, bo w sumie mógłbym sobie coś kupić, ale najpierw wolałbym wiedzieć, czy nie kupić czegoś Tobie No ****a bez przesady. Może przykład ****owy, ale nigdy tak nie jest, że najważniejsze jest zdanie naszej połówki i nawet nie może tak zawsze być.
Przecież wszystko jest jasno napisane.
A pieprzenie, że baby na nas narzekają, a same nie są w porządku jest też z dupy. Tak samo my narzekamy, że się puszczają lub lecą na kasę, a sami za***isci zawsze też nie jesteśmy.
Uogólnianie uogólnianiem, ale chyba oczywistym jest, że nie odnosi się to do wszystkich.
"--- lol, baba najprawdopodobniej chce jak najszybciej poczuć penisa w pipie i najlepiej jakbyś ją wziął nie ważne czy od tyłu czy od przodu czy bokiem ale ZDECYDOWANIE, SZYBKO ZERŻNĄŁ, a nie ****o się pytasz jak ona chce"
Penisa w pupie poczulabys szybciej niz myslisz i nie pytalbym jak chcesz bo mnie to gowno obchodzi .
"Te i inne niby pozornie bez znaczenie sytuacje sprawiaja, że w oczach kobiety nie potrafisz zdecydować które skarpety ubrac rano, nie potrafisz wybrać knajpy na wieczor - nie wspominając o menu, i kanalu w tv.... I co za tym idzie pewnie nie potrafisz podjąc żadnej życiowej decyzji bo jesteś pinda.
EFEKT?
Zostajesz wymieniony na model z jajamiprzez tą głupią, niestabilną emocjonalnie krowę, która nie potrafiła cię docenić i się puściła z jakimś frajerem. "
Wstajac rano mam problem z doborem skarpet czasem ubieram wczorajsze jak nie mam wf'u a jak jest to żeby nikt sie nie domyslil ze nie zmienilem skarpetek zmieniam.
Podobnie z kobietami w dzisiejszych czasach zamiast ******lic jakby to nie chcialy byc wziete od tylu i jaki facet to facet to byscie w koncu skonczyly biadolic razem z tymi waszymi NAJ i daly sie sprawdzic waszym facetom!. To taka moja zydowska madrosc.
I nie mozecie powiedziec wprost ze "JESTES **** ALBO SSIE ZMIENISZ ALBO ********LAJ" tylko zalic sie na forum?.
Zmieniony przez - Salomo w dniu 2008-02-13 21:16:46
a co do tematu to nie mam czasu się zbyt rozwodzić, ale prawda jest taka że same wybieracie i "wychowujecie" sobie chłopa więc nie narzekajcie później że jest "taki a taki"; dla każdego coś miłego, widać zapotrzebowanie na "męskie ****y" wśród KOBIET jest skoro takie osobniki istnieją - jest popyt -> jest podaż, proste
aha i odnoszę wrażenie, że początek opisu napisałaś żeby niejako zabezpieczyć się przed ewentualną krytyką, bo przecież "tylko męski ****y będą mnie krytykować"
Zmieniony przez - Szamciu w dniu 2008-02-13 21:40:04
Sweet
Twój post raczej nie naprawi świata w tej kwestii, ale zawsze warto próbować Praktyka ich nauczy w końcu Panowie nie bierzcie wszystkiego dosłownie, tylko czasami ruszcie makówką i uczcie się na błędach.
Nie ważne gdzie zaproponujesz iść wieczorem, liczy się to że wyszedłeś z inicjatywą, a nie ***niętym pytaniem "A co wolisz, a gdzie Ty chcesz ?? itp."
A tak wogóle to też jestem pantofel
btw. Miarka, Sweetka pogubiłem Wasze nr. gg dziewoje :/
Przyklad
Panna zrywa z chlopem jako powod mowi ze zrywa bo jest on dla niej za dobry i nie zasluguje na niego zamiast powiedziec mu prawde ze znalazla lepszego i juz mi sie tary chlopak nie podoba itp
po protu taka prawda same nie wiecie czego chcecie wmawiacie chlopom jakie ******ly np to co wyzej napiale bo boicie sie wynac prawdy albo co najgorze wmawiacie chopakom ze to jeszcze jego wina albo tekty w tylu "wiem ze juz mnie nie chcesz znac" po czym juz nic do ciebie nie napisze bo ie boi:)