Vidal, sog niestety nie wchodzi Dziwie się tym wszystkim, którzy to, co napisała Sweet biorą wszystko tak dosłownie.
nie tylko ze doslownie, ale jeszcze jak w piaskownicy - ej chlopaki, baby osmielily sie skrytykowac facetow, teraz my tradycyjnie zrobimy pojazd ze to suki... poziom przedszkola
Jak tu juz ktos wczesniej jeszcze mowil, my nie jestesmy jasnowidzami...
Z tym ostrym rznieciem to sytuacja moze wygladac tak:
A)Sytuacja w lozku, zaraz ma dojsc do wlasciwego posuwanka i:
1) chlopak/facet pyta: Jak chcesz?.... reakcja baby (w myslach ofc bo powiedziec nie umie wprost...)- jezu, co za pipa, ja taka nagrzana jestem, a on smie teraz zadawac takie pytania.
2) chlopak/facet nie pyta, po prostu ostro rznie ja w piczke... Reakcja baby (tym razem juz oburzona...)- ty debilu! mam od niedawna problemy z suchoscia pochwy! Czy wiesz ze mnie to bolalo?! O grze wstepnej nigdy nie slyszales palancie?!
I zrozum tu kobiete...
Zmieniony przez - valencia w dniu 2008-02-13 23:31:04
Wy kobietki to chyba lubicie popadac ze skrajnosci w skrajnosc. Jak ruchamy Was z uczuciem to zle, bo chcecie na ostro, a jak ostro, to zle, bo zachowujemy sie jak ****y. Zreszta wiele juz tutaj bylo powiedziane w tym temacie. Wrozkami nie jestesmy, a wy czesto dajecie nam sygnaly, ktorych za ****a nie da sie dostrzec i oczekujecie cudow i **** wie czego jeszcze. Zreszta gadajac na kobietki, to znam pelno, ktore lubia mowic za***isty tekscik, ktory wprawia mnie we w****ienie, mianowicie "powiedz cos", "mow cos", "co jeszcze powiesz?". No i ****... kobiety ogarnijcie sie. I tak mozna bez konca jechac po jednych i po drugich. Zreszta Andzia dobrze napisala: kazdy sam sobie wybiera partnera, to ze jestescie z ****ami to tylko i wylacznie WASZA WINA. Nie podoba sie, to droga wolna, ****a poplacze i przejdzie mu po tygodniu, albo napisze temat na inso "jak ja odzyskac", "jak sprawic, zeby do mnie wrocila". A ten tekscik o seksie to napisalas, jakby dotyczyl Ciebie Jakies problemy z chlopakiem?
zanim zaczniesz sie personalnie odnosic do mnie z takimi tekstami przeczytaj co napisalam i przemysl co sam chcialbys napisac
Nie badz smieszna ;) Napisal bym to co napisalem jeszcze raz , ale tego nie zrobie bo znowu to usuniesz ( z jakiego kolwiek powodu to sie stalo) , tak jak juz wspomnialem bulke w bibulke...