Autor |
"plaga dzisiajszych czasów, pindy męskie" |
|
Smok miluś
|
|
żebyś ty mogl odpocząć i mieć więcej siły na sex
 |
|
|
Zielu_
|
|
tylko nie piszcie, ze jak jej na facecie zalezy to i mięcho w******li
|
|
SureShot
|
|
|
|
katani
|
|
a gdzie sa prawdziwe kobiety?
a z tym wychowaniem to pewnie masz racje, bo niektorzy to zachowauja sie gorzej jak baby i sa "ladniejsi" niz ich dziewczyny
Znawca -
 |
|
|
Smok miluś
|
|
hehehe sweet opisz w takim razie w szczegółach jak wyobrażasz sobie swojego "wymarzonego" faceta
 |
|
|
Sweet69
|
|
|
|
iwonkao3k
|
|
|
|
Angel...
|
|
btw. mi to sie nie podoba,ze baby sie staly takie meskie.no kurva.baba powinna siedziec w domu,opiekowac sie dziecmi,ja zarabiam kase,robie jej nocami dobrze a pozniej jedziemy na 8 miesieczne wakacje.i ****.zeby kamien na kamieniu w szczecinie nie zostal,tak zrobie.po **** moja baba ma isc pracowac?
bo pozniej Ci sie cos odwidzi i juz nie bedziesz chcial zarabiac kasy, w tym momencie Twoja baba zostaje na lodzie bez pracy, bez doswiadczenia bo siedziala w domu i opiekowala sie Waszymi dzieciakami |
Ekspert -
 |
|
|
SureShot
|
|
|
|
VidaL
|
|
btw. mi to sie nie podoba,ze baby sie staly takie meskie.no kurva.baba powinna siedziec w domu,opiekowac sie dziecmi,ja zarabiam kase,robie jej nocami dobrze a pozniej jedziemy na 8 miesieczne wakacje.i ****.zeby kamien na kamieniu w szczecinie nie zostal,tak zrobie.po **** moja baba ma isc pracowac?
Bez przesady.
Ja ogólnie chciałbym powiedzieć, że sobie same wybieracie facetów z jakimi się spotykacie i nie ma sensu biadolić. Jak ktoś jest cipką, to nawet przeczytanie tak prostych aluzji i wręcz wytycznych tego nie zmieni, jeśli sam tego nie będzie chciał.
To czemu dzisiaj to wygląda jak wygląda, to ciekawa sprawa. Zresztą już kiedyś o tym pisałem. I najpewniej jest to kwestia wychowania, które się nie zmienia, a jak już to bardzo powoli w stosunku do zmian jakie zachodzą w naszych czasach.
|
Ekspert -
 |
|