Autor |
"plaga dzisiajszych czasów, pindy męskie" |
|
kanarek
|
|
|
|
kemesO
|
Analityk
|
|
|
|
kanarek
|
|
tego avka mam bo obrazuje wiele rzeczy które obserwuje
staram się nie oceniać ale się czasem nie da
może za pusty jestem
w każdym razie oglądałem w życiu może 1 odcinek i to niecały
oraz: spac ****a !
andzia nie kasuj nic
jak chopy ******lą swoje farmazony
|
|
OloKK
|
Dżony Dep
|
|
I Jurek, kanarek w sensie, ma tutaj rację.
Tzn generalnie uważam, że facet powinien mieć swoje zdanie blabla ale bez przesady, że wymienia nazwy różnych knajp sześć z rzędu aż laska w końcu powie, że do tej może iść Albo idzie z nią do knajpy pomimo, że ona nie chce 
Pomimo tego, że ona jest zaspana, źle się czuje to rżnie ją w dupę i kończy w gębie, bo tak mu się chce, bo jest prawdziwym facetem
Facet jak chce zabrać laskę do pubu, kina, kościoła ( ) to oświadcza to jej i idą. Jeśli chce się po prostu zobaczyć z babą i wszystko mu jedno co będą robić to nie widzę absolutnie nic złego w tym, że pozwoli jej zadecydować, że spyta się o zdanie. Jaki jest cel w wymyślaniu spraw z dupy, kiedy nie ma na to najmniejszej ochoty?
Podobnie w łóżku, jeśli chce obrobić babę na swój sposób, to ją obrabia i fajnie się przy tym bawi. Jeśli nie ma weny na powtórkę z Rocco to bawią się w inny sposób.
W sumie jak chce być co dzień przeruchiwana na drugą stronę to też w jej gestii leży, by chłopa do tego prowokować...
Bo partnerstwo to nie jakieś zawody z dupy, tylko partnerstwo.
[www.facebook.com/olokk] |
Specjalista -
 |
|
|
katani
|
|
ale sie rozwinal temat golnie facet powinien byc zdecydowany, miec swoje zdania i miec jaja przyklady takich czy innych zachowan byly ok, tylko niektorzy nie wszystko kumaja i przechodza ze skrajnosci w skajnosc
Znawca -
 |
|
|
thomekh
|
PIZZERMAN
|
|
|
|
Maciej_TBS
|
Naczelny koks
|
|
|
|
knuj
|
|
sog!ja tam nie chce równouprawnienia. chce zeby koles mnie przepuscił w drzwiach itp. co nie znaczy że ma zachowywać się jak ciepła klucha i to ja mam decydować o wszytskim. jak np. z ta restauracją. z kolei zauważyłam nowy problem, który powstał w wyniku czytania insomni każdy dowiedział się że ma być maczo chóiem i to bardzo pociąga laski jak koleś jest takim czarującym chamem. tylko wtedy pomija wszelki savoir vivre i myśli ze wszystkie jego bo jest mega hiper ostry i aż kipi od testosteronu, ale niestety z taka umiejętnoscią bycia czarującym dupkiem trzeba się poprostu urodzić. nie generalizuje btw |
 |
|
|
thomekh
|
PIZZERMAN
|
|
knuj wystarczy być osobą z własnym zdaniem, a to czy jesteś romantyczny, miły czy SS to już tylko poboczne kolorowanki. |
Znawca -
 |
|
|
Gumis777
|
|
" wystarczy być osobą z własnym zdaniem"
Nawet nie wiesz ile osob nie ma takiego zdania a decyduja inni za nich
|
Znawca -
 |