Autor |
"plaga dzisiajszych czasów, pindy męskie" |
|
roberto 55
|
Outsider
|
|
Odwracasz się i wychodzisz. Niech przemyśli swoje zachowanie, a nie w chvja leci.
Znawca -
 |
|
|
mleqs
|
mleko
|
|
|
|
Gumis777
|
|
|
|
2 er el x
|
|
w nazwie tamtu jest błąd
tyle stron gadania w kolko o tym samym,a tego nikt nie zauwazyl |
Znawca -
 |
|
|
kanarek
|
|
bo nas obchodzi clue ?
|
|
suchy89
|
|
zauwazyl tylko nikt nie chce przyznac wlasciwym oobom (w tym mnie) racji daletgo temat ciagnie sie dalej i dochodza nowe watki choc podobne do wczeniejszych problemow i spostrzezen |
 |
|
|
WiemTo
|
|
Jak kanarek, OloKK kamesO i Maciej_TBS.
A tak ode mnie to ogólnie mamy ostatnimi latami doczynienia z chvjowieniem kobiet i pizzdowaceniem facetów z przewagą tych pierwszych.
"Kobiety" stają sie zaprzeczeniem kobiecości nie tylko fizycznej, ale również psychicznej.
Najlepiej przyczepcie sobie kuttasy i stańcie się pełnoprawnymi facetami, a mężczyznie podarujcie szklaną kule, aby mógł Was zadowalać fizycznie i psychicznie w każdym momencie.
Zmieniony przez - WiemTo w dniu 2008-02-14 14:20:06
|
|
kemesO
|
Analityk
|
|
|
|
teebe
|
|
Nie ma co popadac w skrajnosci, bo to zawsze jest zle..Ogolnie to zgadzam sie ze zdaniem ze trzeba do tego podejsc na loozie i nie chodzi bynajmniej o to zeby caly czas zachowywac sie jak neandertalczyk tylko podchodzic do pewnych spraw w meski sposob..Wtedy takie problemy jak "pantoflarstwo" przestaja istniec
|
WiemTo
|
|
Każda kobieta jest inna niż wszystkie. Na początku wiemy o niej tyle, ile wiemy o wszystkich, czyli startujemy z pozycji znającego jedynie najbardziej prawdopodobne cechy i sposoby zachowania u jakiejś uśrednionej kobiety. Innymi słowy, mamy tylko stereotypy. Wiemy, że każda kobieta znacząco odbiega od średniej, ale potrzeba kilku chybionych strzałów, żeby się nauczyć jej obsługi.
|