Autor |
"plaga dzisiajszych czasów, pindy męskie" |
|
teebe
|
|
wiem to --> jasne ze kazda ma swoje indywidualne cechy ktore stanowia jej osobowosc..Jednak emocjonalna natura kobiet powoduje ze zachowuja sie bardzo schematycznie..Zreszta jak wszyscy ludzie..
|
ciastosz
|
|
Jednak emocjonalna natura kobiet powoduje ze zachowuja sie bardzo schematycznie
emocje sa z natury chaotyczne
|
|
TOMoz
|
|
ciastosz - to jak skomentujesz przypadek obrabiania sobie nawzajem dupy za plecami jedna drugiej wsród panienek? U gosci raczej tego nie widzialem.
Albo kosa o jakas ******le typu, kupila taka sama bluzke jak ja, czy nie zaprosila mnie do kina, a poszla z inna kolezanka?
|
ciastosz
|
|
ciastosz - to jak skomentujesz przypadek obrabiania sobie nawzajem dupy za plecami jedna drugiej wsród panienek? U gosci raczej tego nie widzialem.
O czym Ty do mnie rozmawiasz?? Przyklady, ktore podajesz wystepuja czesto, ale bez przesady. Poza tym mialem namysli na podpieranie twierdzenia o schemtycznosci zachowan emocjonalna natura kobiet, co moim zdaniem jest chybione. Emocje maja to do siebie, w przeciwienstwie do logiki, ze jedna osoba moze rzecz odebrac zupelnie inaczej niz inna. Chyba jasniej sie nie da tego opisac.
|
|
Szamciu
|
|
nie wiem może obracamy się w innych kręgach, ale ja bardzo często widzę jak moi znajomi obrabiają innym dupy za plecami więc to nie tylko domena kobiet |
 |
|
|
TOMoz
|
|
Na szczescie u mnie z czyms takim sie nie spotkalem;)
Bogu dziekuje za to z calych sil, i caluje go po stopach
|
GEZban
|
|
nie wiem może obracamy się w innych kręgach, ale ja bardzo często widzę jak moi znajomi obrabiają innym dupy za plecami więc to nie tylko domena kobiet
No to masz to c.h.u.j.uuu znajomych
Zmieniony przez - GEZban w dniu 2008-02-14 16:48:38 |
 |
|
|
TOMoz
|
|
albo nic
Zmieniony przez - TOMoz w dniu 2008-02-14 17:08:41
|
teebe
|
|
ciastosz zgadza sie sa chaotyczne z tym ze jesli wiesz co je powoduje jestes je w stanie kontrolowac a co za tym idzie zachowanie kobiety...
Zmieniony przez - teebe w dniu 2008-02-14 17:48:26
|
ciastosz
|
|
Oj tylko w pewnych rozmytych granicach. Bo zakladasz ponownie logike w przypadku emocji - skoro poprzednio tak sie zachowala, to teraz wiem co musze robic i poprzez odpowiednia "stymulacje" moge wywolac ten sam efekt. Problem w tym, ze nie masz takiej pewnosci i skutek Twojego dzialania moze byc zupelnie inny niz w przeszlosci.
Zmieniony przez - ciastosz w dniu 2008-02-14 18:06:11
|