FORUM INSOMNIA
zabawa imprezy problemy przemyślenia seks

∑ temat został odczytany 37712 razy ¬

ROZRYWKA | Seks
plaga dzisiajszych czasów, pindy męskie 
[powiadom znajomego]    
Autor "plaga dzisiajszych czasów, pindy męskie"   

teebe
 Wysłana - 14 luty 2008 15:46      [zgłoszenie naruszenia]

wiem to --> jasne ze kazda ma swoje indywidualne cechy ktore stanowia jej osobowosc..Jednak emocjonalna natura kobiet powoduje ze zachowuja sie bardzo schematycznie..Zreszta jak wszyscy ludzie..

Nie ma kobiet niedostepnych...sa tylko te mniej uswiadomione o swoich potrzebach

ciastosz
 Wysłana - 14 luty 2008 15:55      [zgłoszenie naruszenia]

Jednak emocjonalna natura kobiet powoduje ze zachowuja sie bardzo schematycznie

emocje sa z natury chaotyczne

prawie jak JDM

[rainbowsunnybeach.sry.pl/]

TOMoz
 Wysłana - 14 luty 2008 16:13      [zgłoszenie naruszenia]

ciastosz - to jak skomentujesz przypadek obrabiania sobie nawzajem dupy za plecami jedna drugiej wsród panienek? U gosci raczej tego nie widzialem.

Albo kosa o jakas ******le typu, kupila taka sama bluzke jak ja, czy nie zaprosila mnie do kina, a poszla z inna kolezanka?

d(^^)b

ciastosz
 Wysłana - 14 luty 2008 16:19      [zgłoszenie naruszenia]

ciastosz - to jak skomentujesz przypadek obrabiania sobie nawzajem dupy za plecami jedna drugiej wsród panienek? U gosci raczej tego nie widzialem.

O czym Ty do mnie rozmawiasz?? Przyklady, ktore podajesz wystepuja czesto, ale bez przesady. Poza tym mialem namysli na podpieranie twierdzenia o schemtycznosci zachowan emocjonalna natura kobiet, co moim zdaniem jest chybione. Emocje maja to do siebie, w przeciwienstwie do logiki, ze jedna osoba moze rzecz odebrac zupelnie inaczej niz inna. Chyba jasniej sie nie da tego opisac.

prawie jak JDM

Szamciu
 Wysłana - 14 luty 2008 16:43      [zgłoszenie naruszenia]

nie wiem może obracamy się w innych kręgach, ale ja bardzo często widzę jak moi znajomi obrabiają innym dupy za plecami więc to nie tylko domena kobiet

TOMoz
 Wysłana - 14 luty 2008 16:47      [zgłoszenie naruszenia]

Na szczescie u mnie z czyms takim sie nie spotkalem;)

Bogu dziekuje za to z calych sil, i caluje go po stopach

d(^^)b

GEZban
 Wysłana - 14 luty 2008 16:48      [zgłoszenie naruszenia]

nie wiem może obracamy się w innych kręgach, ale ja bardzo często widzę jak moi znajomi obrabiają innym dupy za plecami więc to nie tylko domena kobiet

No to masz to c.h.u.j.uuu znajomych

Zmieniony przez - GEZban w dniu 2008-02-14 16:48:38

TOMoz
 Wysłana - 14 luty 2008 17:08      [zgłoszenie naruszenia]

albo nic

Zmieniony przez - TOMoz w dniu 2008-02-14 17:08:41

d(^^)b

teebe
 Wysłana - 14 luty 2008 17:48      [zgłoszenie naruszenia]

ciastosz zgadza sie sa chaotyczne z tym ze jesli wiesz co je powoduje jestes je w stanie kontrolowac a co za tym idzie zachowanie kobiety...

Zmieniony przez - teebe w dniu 2008-02-14 17:48:26

Nie ma kobiet niedostepnych...sa tylko te mniej uswiadomione o swoich potrzebach

ciastosz
 Wysłana - 14 luty 2008 18:03      [zgłoszenie naruszenia]

Oj tylko w pewnych rozmytych granicach. Bo zakladasz ponownie logike w przypadku emocji - skoro poprzednio tak sie zachowala, to teraz wiem co musze robic i poprzez odpowiednia "stymulacje" moge wywolac ten sam efekt. Problem w tym, ze nie masz takiej pewnosci i skutek Twojego dzialania moze byc zupelnie inny niz w przeszlosci.

Zmieniony przez - ciastosz w dniu 2008-02-14 18:06:11

prawie jak JDM

[Powiadom mnie, jeśli ktoś odpowie na ten artykuł.]

Odpowiedzi jest na 40 stron.   poprzednia | następną

Wybierz stronę:  
Przegląd tygodnia

plaga dzisiajszych czasów, pindy męskie

Strony: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40