FORUM INSOMNIA
zabawa imprezy problemy przemyślenia seks

∑ temat został odczytany 38352 razy ¬

ROZRYWKA | Seks
plaga dzisiajszych czasów, pindy męskie 
[powiadom znajomego]    
Autor "plaga dzisiajszych czasów, pindy męskie"   

_zwierzu_
 Wysłana - 13 luty 2008 14:58      [zgłoszenie naruszenia]

ja to nie wiem co wy o tym wychowaniu. srodowisko wychowuje czlowieka a nie rodzice.

:-> :-D

Smok miluś
 Wysłana - 13 luty 2008 14:59      [zgłoszenie naruszenia]

Takie życie jedne dziewczyny lubią chłopczęcych chłopców

inne wolą męskich proste

Ja się bawię ja powagi ja nie trawie !

Hi Hi Ha Ha To Moja Taktyka.
Moja tematyka Matematyki nie dotyka %-)

g4bb3r
 Wysłana - 13 luty 2008 14:59      [zgłoszenie naruszenia]

pozostaje mi sie cieszyc, ze nie widze podobnych zachowan u siebie

SureShot
 Wysłana - 13 luty 2008 15:00      [zgłoszenie naruszenia]

ehh to bylo napisane z bardzo duzo doza ironii.ogolnie chodzilo o to,ze ja poprostu wierze w wieczna i milosc.I ona mnie pokocha takim jakim jestem i w ogole

dobra,poprostu sie zgrywam,jest jak jest...nie ma co biadolic,kazdy sobie sam zycie uklada,jest ***** to jest,nie jest to nie jest.Najwyzej dostanie kopa w dupe od losu i na 2 raz juz nie pozwoli odejsc dupie tylko dlatego,ze nie mial wlasnego zdania.

[www.riviera-spa.pl] ; [www.helse.pl]

Znawca -

rakietaONA
 Wysłana - 13 luty 2008 15:01      [zgłoszenie naruszenia]

Sweet69 łap soga świetny text rzeczywiście prawdziwego faceta z jajami trudno znaleść ba jest ich może garstka.ja ze swoim miałam podobne przeboje-tzn.musial wyjechac na pare dni-a ja musiałam(podszywając się za niego mailowac z jego promotorem i poprawiac prace magisterska,tak mu sie to podobalo że zacząl zlecać mi podobne zadania)w.kurviłam się i wygarnełam że z ciotą nie zamierzam mieszkać i albo się zmienia i nie traktuje jako swojej osobistej sekretarki albo się wyprowadza,chyba trafilo w jego ego bo od pewnego czasu nic za niego nie wykonuje i musze sie podporządkowywać co nie zawsze jest fajne ale mnie nawet to się podoba że on potrafi być panem i władcą

kochać siebie to sztuka

Angel...
 Wysłana - 13 luty 2008 15:02      [zgłoszenie naruszenia]

Zmieniony przez - Angel... w dniu 2008-02-13 15:02:31

Ekspert -

_zwierzu_
 Wysłana - 13 luty 2008 15:03      [zgłoszenie naruszenia]

rakieta

to ze za niego pisalas rozne rzeczy itp to znacyz ze bylas jego poddana, wiec czemu on mialby byc ciota w tym momencie? a nagle przestal ci zlecac zadania i nagle stal sie meski co za baby

:-> :-D

SureShot
 Wysłana - 13 luty 2008 15:03      [zgłoszenie naruszenia]

Angel,bez jaj,daj poczytac.
hmmm co sie dziwisz,przeciez ona dalej tak naprawde nie maja zielonego pojecia czego chca.swiat moze stanac na glowie,ale to sie w nich nie zmieni.

Zmieniony przez - SureShot w dniu 2008-02-13 15:04:24

[www.riviera-spa.pl] ; [www.helse.pl]

Znawca -

rakietaONA
 Wysłana - 13 luty 2008 15:07      [zgłoszenie naruszenia]

co do wypowiedzi sureshort btw. mi to sie nie podoba,ze baby sie staly takie meskie.no kurva.baba powinna siedziec w domu,opiekowac sie dziecmi,ja zarabiam kase,robie jej nocami dobrze a pozniej jedziemy na 8 miesieczne wakacje.i ****.zeby kamien na kamieniu w szczecinie nie zostal,tak zrobie.po **** moja baba ma isc pracowac?

w skrócie (twoją wypowiedz można streścić) tak jak w czasach nazizmu w Niemczech była zasada 3K (KINDER,KIRCHE,KÜCHE-DZIECI,KOŚCIÓL,KUCHNIA) jak znajdziesz taką kobiete,która spełni twoje oczekiwania to daj znać!!!!

bo nie wiem czy jakaś wykształcona babka bedzie chciała robić za Twoją kure domową!

kochać siebie to sztuka

xeo151
 Wysłana - 13 luty 2008 15:08      [zgłoszenie naruszenia]

*********** bo kobiete najlepiej za włosy i do jaskini . No cóż jedne panienki lubią takie cioty a inne nie. Ja mam charakter jaki mam i lubie stawiac na swoim, czasami lubie komuś nawpier*** jak na to zasłuży i wziąść panne do jaskini .

Choć życie ciąży psychika siada nie mogę się poddać to moja zasada...

Eminem - Love The Way You Lie ft. Rihanna
[http://www.youtube.com/watch?v=uelHwf8o7_U&feature=player_embedded]#!

[Powiadom mnie, jeśli ktoś odpowie na ten artykuł.]

Odpowiedzi jest na 40 stron.   poprzednia | następną

Wybierz stronę:  
Przegląd tygodnia

plaga dzisiajszych czasów, pindy męskie

Strony: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40