Autor |
"plaga dzisiajszych czasów, pindy męskie" |
|
_zwierzu_
|
|
ja to nie wiem co wy o tym wychowaniu. srodowisko wychowuje czlowieka a nie rodzice.
|
Smok miluś
|
|
Takie życie jedne dziewczyny lubią chłopczęcych chłopców
inne wolą męskich proste
 |
|
|
g4bb3r
|
|
pozostaje mi sie cieszyc, ze nie widze podobnych zachowan u siebie  |
 |
|
|
SureShot
|
|
|
|
rakietaONA
|
|
Sweet69 łap soga świetny text rzeczywiście prawdziwego faceta z jajami trudno znaleść ba jest ich może garstka.ja ze swoim miałam podobne przeboje-tzn.musial wyjechac na pare dni-a ja musiałam(podszywając się za niego mailowac z jego promotorem i poprawiac prace magisterska,tak mu sie to podobalo że zacząl zlecać mi podobne zadania)w.kurviłam się i wygarnełam że z ciotą nie zamierzam mieszkać i albo się zmienia i nie traktuje jako swojej osobistej sekretarki albo się wyprowadza,chyba trafilo w jego ego bo od pewnego czasu nic za niego nie wykonuje i musze sie podporządkowywać co nie zawsze jest fajne ale mnie nawet to się podoba że on potrafi być panem i władcą
|
Angel...
|
|
Zmieniony przez - Angel... w dniu 2008-02-13 15:02:31 |
Ekspert -
 |
|
|
_zwierzu_
|
|
|
|
SureShot
|
|
Angel,bez jaj,daj poczytac.
hmmm co sie dziwisz,przeciez ona dalej tak naprawde nie maja zielonego pojecia czego chca.swiat moze stanac na glowie,ale to sie w nich nie zmieni.
Zmieniony przez - SureShot w dniu 2008-02-13 15:04:24
|
|
rakietaONA
|
|
co do wypowiedzi sureshort btw. mi to sie nie podoba,ze baby sie staly takie meskie.no kurva.baba powinna siedziec w domu,opiekowac sie dziecmi,ja zarabiam kase,robie jej nocami dobrze a pozniej jedziemy na 8 miesieczne wakacje.i ****.zeby kamien na kamieniu w szczecinie nie zostal,tak zrobie.po **** moja baba ma isc pracowac?
w skrócie (twoją wypowiedz można streścić) tak jak w czasach nazizmu w Niemczech była zasada 3K (KINDER,KIRCHE,KÜCHE-DZIECI,KOŚCIÓL,KUCHNIA) jak znajdziesz taką kobiete,która spełni twoje oczekiwania to daj znać!!!!
bo nie wiem czy jakaś wykształcona babka bedzie chciała robić za Twoją kure domową!
|
xeo151
|
|
|