Autor |
"plaga dzisiajszych czasów, pindy męskie" |
|
google100
|
|
Sweet69 [...] co nie zmienia faktu, iż jesteś pasztetem [...] co również nie zmienia faktu, iż koleś, który napisał artykuł o "polskIch dziewczynach, które nie nadają się do sexu" sprekurował twój artkykuł. Pokazał, że jesteś awanturniczą femininistką i kobietą z zanikiem własnej kobiecości, a twój ostatni akapit powinien zmusic ciebie do wizyty do najbliższego psychologa. Reasumując koleś, który napisał tamten artykuł miał racje. Dziękuje za przyznanie sie. Jesteś zwykłą wywłoką, która w życiu jest upokażana na każdym kroku. Miło Mi było ciebie poznać. <cmok> paszczaku
Zmieniony przez - google100 w dniu 2008-02-15 13:17:48
Zmieniony przez - google100 w dniu 2008-02-15 13:18:04
Zmieniony przez - google100 w dniu 2008-02-15 13:18:26 |
 |
|
|
ziemon
|
LADY
|
|
|
|
mlkv
|
|
Monzie jest bezlitosna.
 |
|
|
Goku77
|
|
Przeczytalem caly temat...
Gumis777, Kanar, Lu i ktos tam jeszcze
sog
|
ricky
|
|
ak nie wyruchałeś panny na 1 czy 2 czy 3... randce nie znaczy że jesteś picza, ale jak panna cie zrobi w balona, bo przykładowo ciągnie od ciebie kasę i inne dobra materialne a tobie wtyka że nie jest gotowa na cielesne uciechy, bo poprzedni związek bla bla bla a po kilku miesiącach cie rzuca dla byłego to jesteś pikaczu
nie on jest pikaczu tylko ona ****a
 |
|
|
LukRecJa
|
|
|
|
Przemoziom
|
|
Myśle ze autorka tematu, ma jakies głęboko ukryte pokłady kompleksów , jak i nie raz musiała zawieść się na męzczyznach. Bardzo przykre jest tak płytkie i stereotypowe wyładowywanie swojej frustracji na innych ludziach. Nie popieram.
p.s
zaznaczam ze mowie o jej pierwszej wypowiedzi, reszty nie czytałem i mam je w dupie :))
Zmieniony przez - Przemoziom w dniu 2008-02-15 15:16:44
|
Sweet69
|
|
Lu
jeszcze coś chciałam zaznaczyć
Nie chodzi w poscie o to, żeby pojechać męskiej części, w żadnym wypadku.
Bardzo dużo facetów to supermany i chwała im za to, jednak jak już wspomniałam na poczatku obserwacje były poczynione w ludziach z mojego przedziału wiekowego 22-24 (+ jeden wyjątek 25 ), nie wiem jak jest u facetów 21 i niżej ale przypuszczam, ze nie lepiej, co do wyższego przedziału wiekowego jest w większosci git - choc wiadomo, że słabsze sztuki zawsze się zdarzają
widzę, że dużo osób czuje się pojechana, pomijam analizy mojej psychiki i życia osobistego by insomaniacy .
nie on jest pikaczu tylko ona ****a - on jest pikaczu a to, ze ona jest kurva to swoją drogą ale nie o tym tu mowa :-]
Zmieniony przez - Sweet69 w dniu 2008-02-15 16:30:06 |
Ekspert -
 |
|
|
insomaniak
|
|
ej ej ej!! ode mnie to wara  |
 |
|
|