Autor |
"plaga dzisiajszych czasów, pindy męskie" |
|
thomekh
|
PIZZERMAN
|
|
no dokładnie... lepiej ukrywać swoje związki chyba, że robi się to na pokaz... Im mniej osób wie tym lepiej. |
Znawca -
 |
|
|
Nibble
|
|
eeee nie wchodzi
poza tym nie edytuję bo nie jestem **** a tudzież mam mocną psychę  |
 |
|
|
mlkv
|
|
Temat do kosza jak autorka nie pokaże cycków.
 |
|
|
insomaniak
|
|
|
|
Sweet69
|
|
byście się zdecydowali w końcu, dupa czy cycki  |
Ekspert -
 |
|
|
mlkv
|
|
Jedno i drugie. Dajesz.
 |
|
|
Sweet69
|
|
nie, no jasne już rozbieram sie do foty  |
Ekspert -
 |
|
|
mlkv
|
|
Odmawiając współpracy ryzykujesz sterdydowy gniew.
Zmieniony przez - mlkv w dniu 2008-02-16 11:56:49
 |
|
|
GEZban
|
|
A moze to przez proces ewolucji człowieka ? Kiedys facet szedl na polowanie nie bylo go tydzien , po drodze zabil kilu idiotow z rywalizuacego plemiona , i wracal do jaskini z udkiem mauta . Kobieta ktora czekala na jego powrot upiekla mu kawal steka na ognisku , facet sie najadl zmontowal nowa dzide , zplodzil kolejne dziecko , i tak to szlo .Teraz kupujesz gotowa paczke kotletow np. mielonych i c.h.u.j. po polowaniu .
W sredniowieczu bylo podobnie , trzeba bylo isc na wojne , zciac kilka glow , samemu wybudowac sobie chate , zplodzic kilkanascie dzieci , zasiac zborze itd. A co sie dzieje teraz , w dzisiejszych czasach ? Jakies k.u.r.w.a emo dzieci ni to facet ni to kobieta biegaja po ulicach w trampkach na nogach , pod dyskotekami FACECI siedza na kraweznikach i k.u.r.w.a rycza bo laska zatanczyla z innym , jest dym przyj...e.b.i.e.s.z komus w zeby , i juz masz policje na karku . No ja p.i.e.r.d.o.l.e , co to ma byyc !!! Jak dla mnie ewolucja wplywa negatywnie na przyszlosc meszczyzn , i dobrze ze mnie nie bedzie juz na tym swiecie za 100 lat , bo niechcial bym zobaczyc ja to wszystko bedzie wygladalo jak b.u.r.d.e.l.e. beda wypelnione facetami . |
 |
|
|
kanarek
|
|
co z tą dupą ?
a, widzę że już pytali
Zmieniony przez - kanarek w dniu 2008-02-16 12:32:45
|