Autor |
"plaga dzisiajszych czasów, pindy męskie" |
|
SZYMON200
|
|
co do tematu to nie kazdy jest pewny siebie i wyraza glosno swoje zdanie sa tacy ludzie i inni taki juz jest ten swiat chodz ogolnie to szczerze chlopy teraz jakas babieja boja sie np isc do wojska czy ciezkej pracy zeby sobie raczek nie popsuc |
 |
|
|
PolijSter
|
|
no za***isty teamt. czytac uwaznie.
opowiem wam dzisiejsza sytuacje. wpadam do sklepu. czekam na kolejke, baba przedemna kupuje cos tam i cos tam, 2ga przedemna tez stoi tylko z boku troche ale pierwsza w kolejce. nagle wchodzi facet i cos o przyczepie zaczyna nawijac :) a sprzedawca tez facet: "pani zaczekam chwile" i nawija z nim o przyczepie. obsluzyl ja. kopara mi opadla :) lol kobiecie sie glos zalamal jak prosila o nastepne produkty. obsluzyl ja i mowi teraz ten pan i na mnie wskjazuje bo ma wazna sprawe a ja lol nop qrwa z faktura stoje. pogadalismy dwa, 3 slowa co tami w ogole jak interesy i typ dalej do baby. no teraz pani kolej:)
sie qrwa zdziwilem, chlop ma jaja jak berety, wie nawet w jakiej kolejnosci i kto ma zalatwiac zakupy w spozywczaku (' ');
|
misio_xxx
|
|
bede meski i zdecydowany:
zrób mi loda.
 |
|
|
MoonSp
|
EQUILIBRIUM
|
|
PolijSter
Przeczytałem i nie kminie..
 |
|
|
PolijSter
|
|
MoonSp: sprzedawaca zdecydowanie potraktowal kobiety odmawiajac im podania produktow, zrobil to zyczliwie i po mesku. no jak dla mnie idealnie pasuje do profilu prawdziwego faceta.
Zmieniony przez - PolijSter w dniu 2008-02-24 13:18:36
|
Miareczka
|
katechetka
|
|
A niby czemu ich nie obsłużył ?
Bo piszesz tak chaotycznie ,że nie łapię.
|
|
GoldenEyes
|
|
w jego sklepie najwyrazniej nie obowiązuje kolejka
a w ogóle co to ma być ,ide do sklepu coś kupić a sprzedawca zamiast mnie obsłużyć każe mi czekać,bo musi akurat teraz o przyczepie pogadac?!
Specjalista -
 |
|
|
Miareczka
|
katechetka
|
|
Ja bym w takim sklepie juz nic nie kupiła i powiedziała znajomym o takiej sytuacji.
|
|
PolijSter
|
|
no to napisze jeszczew raz: teraz abrdziej zwiezle:
wpadam do sklepu z faktora, mam ja tam zostawic.
przedemna 2 baby stare babay, czekam w kolejce a ona zakupy robi, nagle wpada jakis typ i mowi cos o przyczepie(nie wiem co dokladnie bo mysle o niebieskich migdalach) sprzedawca/ wlasciciel pani zaczeka sekunde (tak kulturalnie) i nawiaj z tym typem od od przyczepy, koncza gadke. baba taka zdziwiona no ale dalej robi zakupy, z drzacym glosem prosi o jakies produkty. obsluzona finito. teraz przedemna stoi jeszcze jedna baba, mowi co dostac (jakies jajak) a on (sprzedawca): ze teraz moja kolej i gadamy chwile, daje kase, rozmawiamy na teamty finansowe sekunde i spadam.
dla mnie ta sytacja idealnie pasuje do tego faceta o ktorym mowa w temacie: wie czego chce, domitor, lider, ustawia baby, ma silny charakter,
lol a Miareczka juz by nic nie kupila, chyba lubicie jak facet jest zdecydowany, nie (' '); chyba o tym mowa w teamcie: zdecydowany i z szacunkiem hehehe:)
Zmieniony przez - PolijSter w dniu 2008-02-24 13:36:21
|
GoldenEyes
|
|
|