FORUM INSOMNIA
zabawa imprezy problemy przemyślenia seks

∑ temat został odczytany 38363 razy ¬

ROZRYWKA | Seks
plaga dzisiajszych czasów, pindy męskie 
[powiadom znajomego]    
Autor "plaga dzisiajszych czasów, pindy męskie"   

SureShot
 Wysłana - 13 luty 2008 15:11      [zgłoszenie naruszenia]

rakieta- masz racje,wybacz...

[www.riviera-spa.pl] ; [www.helse.pl]

Znawca -

rakietaONA
 Wysłana - 13 luty 2008 15:12      [zgłoszenie naruszenia]

sorki ze nie edytyje _zwierzu_ facet który zachowuje sie jak dziecko,ktorym trzeba sie zając to nie dla mnie...wole twardzieli.. więc musiałma jakoś go doprowadzić do pionu i zmusić do myślenia,
jego kuzyn jest na tylke cipowaty ze jak dostanie wypłate-to od razu oddaje żonie!to jest dopiero patologia

kochać siebie to sztuka

_zwierzu_
 Wysłana - 13 luty 2008 15:14      [zgłoszenie naruszenia]

no ale to razcej nie bylo zajmowanie sie nim, raczej on cie wykorzystywal, ja to tak widze, a wykorzystywanie panienki napewno nie jest ciotowatoscia :)

wnioski: baby to hvje, faceci to pindy

ide stad

:-> :-D

rakietaONA
 Wysłana - 13 luty 2008 15:14      [zgłoszenie naruszenia]

SureShot nie mam ci czego wybaczać-chciałm ci zwrocić uwage i troche uświadomić-zresztą pomyśl pod kątem ekonomicznym-gdy twoja żona bedzie pracować bedziecie mieć wecej kasy i bedzie was stać na te 8-miesięcze wczasy pod palmami

kochać siebie to sztuka

ziemon
LADY
 Wysłana - 13 luty 2008 15:26      [zgłoszenie naruszenia]

EFEKT?
Zostajesz wymieniony na model z jajamiprzez tą głupią, niestabilną emocjonalnie krowę, która nie potrafiła cię docenić i się puściła z jakimś frajerem.

sog za to zdanie
glupia, niestabilnie emocjonalna krowa posluchala bowiem podswiadomosci i biologii, ach te lata ewolucji, i dotarlo do niej ze jesli meska pi.zda nie potrafi podjac decyzji w najprostszych sprawach to z wiekszymi tym bardziej bedzie mial problem...

[cafewitteveen.files.wordpress.com/2011/09/b5rip.jpg?w=419&h=334]

Without data you are just another person with an opinion.

Smok miluś
 Wysłana - 13 luty 2008 15:28      [zgłoszenie naruszenia]

wnioski: baby to hvje, faceci to pindy

Dobrze, że nie jestem ani jednym, ani drugim

Ja się bawię ja powagi ja nie trawie !

Hi Hi Ha Ha To Moja Taktyka.
Moja tematyka Matematyki nie dotyka %-)

Boozer
 Wysłana - 13 luty 2008 15:40      [zgłoszenie naruszenia]

wiele kobiet jednak chcialoby sie znalezsc przy takim typie faceta co piszesz bo to one same chca decydowac lub tez nie da w stanie akceptowac bez "ale" decyzji faceta.

INSOMNIA
 Wysłana - 13 luty 2008 15:49      [zgłoszenie naruszenia]

Słita, pokażą swoją grubą dupę w innym dziale, bo tutaj nie mogę zarzucić sogiem, a że rzadko daję, to czuj się wyróżniona :*.

Sweet69
 Wysłana - 13 luty 2008 15:59      [zgłoszenie naruszenia]

wiele kobiet jednak chcialoby sie znalezsc przy takim typie faceta co piszesz bo to one same chca decydowac

owszem, są babki, które lubią pomiatac facetem, ale uwierz, że facet zyskałby w oczach takiej dominatorki jakby od czasu do czasu sie postawił

Don :*

fenks za sogi jednak ucieszyłabym sie jakby ludzie czytający ten temat, ktorzy odnaleźli się w podanych sytuacjach lub wiedzą, że o nich mowa wzięli się za siebie

Ekspert -

INSOMNIA
 Wysłana - 13 luty 2008 16:05      [zgłoszenie naruszenia]

Widzisz, problem z idiotą, to fakt, iż ni chuchu nie zdaje sobie sprawy z faktu bycia idiotą, inaczej automatycznie przestałby nim być.

PS Śmieszą mnie wszyscy faceci żarliwie zapewniający o swoich za***iście twardych, niczym atomowa erekcja charakterach; uderz w stół, etc.

[Powiadom mnie, jeśli ktoś odpowie na ten artykuł.]

Odpowiedzi jest na 40 stron.   poprzednia | następną

Wybierz stronę:  
Przegląd tygodnia

plaga dzisiajszych czasów, pindy męskie

Strony: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40