Autor |
"plaga dzisiajszych czasów, pindy męskie" |
|
SureShot
|
|
|
|
rakietaONA
|
|
sorki ze nie edytyje _zwierzu_ facet który zachowuje sie jak dziecko,ktorym trzeba sie zając to nie dla mnie...wole twardzieli.. więc musiałma jakoś go doprowadzić do pionu i zmusić do myślenia,
jego kuzyn jest na tylke cipowaty ze jak dostanie wypłate-to od razu oddaje żonie!to jest dopiero patologia
|
_zwierzu_
|
|
no ale to razcej nie bylo zajmowanie sie nim, raczej on cie wykorzystywal, ja to tak widze, a wykorzystywanie panienki napewno nie jest ciotowatoscia :)
wnioski: baby to hvje, faceci to pindy
ide stad
|
rakietaONA
|
|
SureShot nie mam ci czego wybaczać-chciałm ci zwrocić uwage i troche uświadomić-zresztą pomyśl pod kątem ekonomicznym-gdy twoja żona bedzie pracować bedziecie mieć wecej kasy i bedzie was stać na te 8-miesięcze wczasy pod palmami
|
ziemon
|
LADY
|
|
EFEKT?
Zostajesz wymieniony na model z jajamiprzez tą głupią, niestabilną emocjonalnie krowę, która nie potrafiła cię docenić i się puściła z jakimś frajerem.
sog za to zdanie
glupia, niestabilnie emocjonalna krowa posluchala bowiem podswiadomosci i biologii, ach te lata ewolucji, i dotarlo do niej ze jesli meska pi.zda nie potrafi podjac decyzji w najprostszych sprawach to z wiekszymi tym bardziej bedzie mial problem...
|
|
Smok miluś
|
|
wnioski: baby to hvje, faceci to pindy
Dobrze, że nie jestem ani jednym, ani drugim
 |
|
|
Boozer
|
|
wiele kobiet jednak chcialoby sie znalezsc przy takim typie faceta co piszesz bo to one same chca decydowac lub tez nie da w stanie akceptowac bez "ale" decyzji faceta. |
 |
|
|
INSOMNIA
|
|
Słita, pokażą swoją grubą dupę w innym dziale, bo tutaj nie mogę zarzucić sogiem, a że rzadko daję, to czuj się wyróżniona :*. |
 |
|
|
Sweet69
|
|
|
|
INSOMNIA
|
|
Widzisz, problem z idiotą, to fakt, iż ni chuchu nie zdaje sobie sprawy z faktu bycia idiotą, inaczej automatycznie przestałby nim być.
PS Śmieszą mnie wszyscy faceci żarliwie zapewniający o swoich za***iście twardych, niczym atomowa erekcja charakterach; uderz w stół, etc.
|
 |
|