eee jeszcze bedziesz mial ich na peczki.keep up
nie ma sie co lamac,one tak samo na nas narzekaja jak my na nich.a koniec koncow...zgodnie z zasadami biologii i biblii,facet bez baby zyc nie moze i na odwrot.takie tam pitu pitu na temat jaki to facet dzis ciapa.
I znowu sytuacja z uprzejmoscia
A co powie ze idziemy na pizze do burdelu z mala orgia ze znajomymi.Jesli cie niezna prubuje cie wybadac co lubisz i gdzie chesz isc.
Sweet jak nie lubisz uprzejmych typow to moze podejdz do drecha z dyskoteki on jest wystarczajaco meski
"Gumis kazda panienka uwielbia byc rznieta jak ****a "
w fantazjach chyba a zeczywistosc to co innego ,no chyba ze to jakies dresiary
ja bym powiedzial,do czego mi to pasuje...ale nie powiem.nie chce nikogo urazic.
to teraz tez wyjdzie,ze jestem ****a i tak kolo sie zamyka.
******lenie o szopenie.
A mnie zaczyna powoli irytowac to cale babskie narzekanie. Coraz czesciej widze, ze kobietom "to" albo "cos innego" nie pasuje, a czesto zapominaja o tym, ze to rowniez ich zasluga poniekad. Tak sam porzeciez jest z MP - z powietrza sie nie wzieli, tylko to byla pewnego rodzaju reakcja na potrzeby plci przeciwnej. Wiec zamiast tylko biadolic, przewracac oczami i "olabozyc" zastanowcie sie nad soba.
Zgadzam sie, ze testosteron, meski pierwiastek itp itd. jest neizmiernie wazny, neizbedny, pociagajacy itp...ale prawda chyba lezy troche posrodku - taki typowy, zwierzecy samiec to by w lozku zaspokoil swoje potrzeby, a Was mialby bardzo blisko tego co mu sie dynda.
Tak wiec ogolnie to zgadzam sie ogolnie ze stwierdzeniem, ze coraz wiecej MP, ale jestescie poniekad same sobie winne - zadanie wiekszego prawa glosu, wiekszej niezaleznosci, partycypacji w podejmowaniu decyzji i cale to emancypacyjne barachlo, doprowadzilo do skolowacienia wiely facetow...
Naprawde kobiet hardkorowych to moze jest z 5 % ktore wiedza co chca
Prawdziwa kobieta nigdy nie powie ci takiej zeczy ,chyba ze bedzie w sytuacji intymnej i bardzo bedzie ufac partnerowi.
A kazda ktora mowi inaczej to sciema albo naprawde inaczej wychowana.
- Stary, umyj talerze - drze się słodko małżonka do męża siedzącego w kuchni.
- Nie umyję - asertywnie odpowiada małżonek
- Umyjżesz...- ponawia prośbę dama
- Nie umyję, nie chce mi się - w swej asertywności trwa chłop
- Umyjesz, do ciężkiej cholery, i jeszcze śpiewać przy tym będziesz!!!
- No dobra, dobra, umyję ale spiewać to ja k*wa nie będę!!!!
chodzilo mi o zdecydowanie u facetów, faceci są niezdecydowani, nie maja własnego zdania, ba nawet jesli maja to trzymają je dla siebie.
oraz dziewczynki lubią być zerżniete, jeśli mówią, ze nie - klamią, bo nie chcą wyjsć na dziwki, suki.
Owszem lubimy delikatny sex, czuły, itd, ale czasami chcemy być zerżnięte jak ostatnie szmaty