Gumis777 kobiety lubią być rżnięte ostro uwierz mi no oczywiście nie chodzi o te "Twoje" hardcorowe 5 % co najlepiej robią im chore wizję wymyślone w zakątkach umysłu
znaczy ja nie wiem o co Sweet chodzi, ale przykładowo zabawa w scenę gwałtu już może być na ostro i podniecająca dla partnerki jak i dla samego partnera.
Chodzi o to, żeby codziennie nie kochać się tak samo, że Ty się na niej kładziesz i posuwasz. I tak dzień w dzień to dla chłopa powinno się nudzić
oczywiscie kwestia umiaru, bycie meskim absolutnie nie oznacza bycia gburem i chamem, ale zapewniam cie ze baba majaca juz jakies tam doswiadczenie lozkowe, znajaca swoje cialo i potrzeby nie obrazi sie absolutnie jesli jej facet od czasu do czasu porzadnie ja zerznie bez pytania sie o pozwolenie,
a jesli serio mowi ze jestes gbur i cham i nie chce miec z toba nic wspolnego to sa nastepujace wyjscia:
- jest gowniara i nie ma pojecia o dobrym seksie
- kokietuje cie
- jest glupia i mowi tak bo tak "wypada"
- naprawde cie nie chce, ale na to juz nic nie poradzisz, wiec sprawa i tak jest skonczona
A co powie ze idziemy na pizze do burdelu z mala orgia ze znajomymi.
- uzna ze zartujesz
- powie, ok to ja zadzwonie po kolezanki bedzie nas wiecej dla ciebie
- powie - wiesz, wolalabym jednak bardziej tradycyjna randke
- wszelkie inne odpowiedzi oznaczaja, ze nie ma poczucia humoru lub jest przyglupawa, ewentualnie jest gowniara i nie ma pojecia jeszcze o takich sprawach
gumis - absolutnie nie chodzi o brak wychowania, czy tez o chamstwo, bycie meskim nie wyklucza kindersztuby
mysle ze partnerstwo jest odpowiedzia, ale do partnerstwa dochodzi sie w zwiazku a nie na pierwszym spotkaniu, jak juz sie ludzie znaja dluzej to ustalaja miedzy soba rozne zasady, sweet w swoim poscie bardziej (tak mnie sie przynajmniej wydaje) odnosila sie do poczatkow znajomosci i zachowan ktore nijak meskimi nie sa....
Prawdziwa kobieta nigdy nie powie ci takiej zeczy ,chyba ze bedzie w sytuacji intymnej i bardzo bedzie ufac partnerowi.
A kazda ktora mowi inaczej to sciema albo naprawde inaczej wychowana
prawdziwa kobieta gumis ZAWSZE powie ci wprost o co jej chodzi - jesli traktuje cie powaznie, z szacunkiem, jak faceta i partnera
ale masz racje - wychowanie w tym kraju niestety narzuca babom jakas glupawa mentalnosc
Znowu zrzucanie winy na facetów i wymaganie jasnowidztwa.
Oczywiście pewna racja jest, ale ten tekst przed seksem - co w tym kvrwa złego. Wychowywani jesteśmy w Polsce. Pytasz się przeciętną polkę co lubi w łóżku zanim ją do niego zaciągniesz to dostajesz albo focha albo bajeczkę. I w "chwili próby" facet ma wiedzieć intuicyjnie że ta akurat jego wybranka lubi na wejściu minetę, potem obowiazkowo na pieska, a później chce ujeżdżać ogiera, koniecznie w tej kolejności
Ogólnie jestem za gumisiem. Zdarzało Mi się ileś razy w życiu zbierać fochy za bycie "zbyt agresywnym", "zbyt męskim", "zbyt apodyktycznym" etc.
Ludzie nie piszcie tu bajek bo te forum mlodziez czyta
I potem za takie glupoty ktos bedzie oskarzony o molestowanie czy gwalt.
Po pierwsze odroznijcie 2 aspekty zeczywistosc a fantazje.
Kazda kobieta ma w fantazjach "chciala zeby ja zgwalcic" ale to czysta fantazja co innego zeczywistosc
Trzezwo myslaca dorosla kobieta wychowana w normalnej rodzinie nigdy tego ci nie powie.Moze jedynie jesli ufa w 100 % partnerowi i wie ze to nie wyjdzie na jaw.
Po drugie odroznijcie psychike nastolatek i doroslych kobiet.
Zadna dorosla i trzezwo myslaca kobieta by tego nie napisala gdyby nie byla za zaslona np.internetu
Jedyna sytuacja kiedy sie spotkalem z taka reakcja to kobiety typu blachary czy nimfomanki.
Ziemon prawdziwych kobiet jest moze z 5 % (ktore same widza czego chca) naogol przeciez nie wiedza co widac po postach ale blagam nie piszcie bajek bo tylko metlik robicie w glowach mlodym.
Zmieniony przez - Gumis777 w dniu 2008-02-13 18:03:00
Trzezwo myslaca dorosla kobieta wychowana w normalnej rodzinie nigdy tego ci nie powie.Moze jedynie jesli ufa w 100 % partnerowi i wie ze to nie wyjdzie na jaw.
no to wlezlismy na mine
dlaczego nie powie? - "bo nie wypada", bo dziewczynki sie tak nie zachowuja, bo ona jest przeciez taka niewinna, dobra, i seks to tylko pod koldra przy zgaszonym
jak sie to konczy - dlaczego ona mnie rzucila?
wszystko jest kwestia KOMUNIKACJI, ktora w tym kraju jest mocno zaburzona i u jednej strony i u drugiej przez durne wychowanie
gumis - ja sie psychika nastolatek zajmowac nie bede, bo chwala jowiszowi, ten durny okres mam za soba, a dzisiejszej ******lnietej emoroshoffej mlodziezy to juz w ogole nie czaje
ty zdaje sie tez nie masz 17 lat to ci napisalam jak do doroslego faceta
a i jakbys mogl wyjasnic? serio pytam bo tego nizej nie rozumiem: Zadna dorosla i trzezwo myslaca kobieta by tego nie napisala gdyby nie byla za zaslona np.internetu
czego by nie napisala?
Moja wiedza i opinia wywodzi sie tylko z mojego wlasnego doswiadczenia i nic wiecej.Nie mam zamiaru nikomu ublizac czy cos tylko chcialem uswiadomic co niektore osoby i tyle.
Forum jest poto zeby dyskutowac.
Zimon a niby cczego ma nie pisac no pomysl sama.Ile w realu kobiet powie ze chcialoby byc "zerzniete" obcemu facetowi ,nieznajac go
Nie wiem ile masz lat ale podejzewam ze jestes mlodsza ode mnie chyba ze jestes w wieku vlada.
Zmieniony przez - Gumis777 w dniu 2008-02-13 18:21:01
W realu facetowi niewiele, ale już w otoczeniu koleżanek większośc
I to jest własnie kwestia wychowania. Bo co sobie facet pomysli po czymś takim.