FORUM INSOMNIA
zabawa imprezy problemy przemyślenia seks

∑ temat został odczytany 37889 razy ¬

ROZRYWKA | Seks
plaga dzisiajszych czasów, pindy męskie 
[powiadom znajomego]    
Autor "plaga dzisiajszych czasów, pindy męskie"   

Sweet69
 Wysłana - 13 luty 2008 14:16        | zgłoś naruszenie regulaminu

Sprawdź swoje BMI

Rzecz traktuje o męskich pi.z.dach, przy czym nie mam obaw, że zostanę zjechana przez męską część widowni bo przecież to o męskich ****ach, a wy jak mniemam nimi nie jesteście - a może
Mimo wszystko mam głęboko w jelicie grubym, popiskiwanie męskich pind w odzewie na mój post.

Chodzi o to, że nie tak dawno ktoś w temacie o puszczających się dziewczynkach zwrócił uwagę na kwestię wychowania tychże puszczających się, zwalając winę na rodziców owych dziewoj.
Ja poruszam kwestię wychowania męskiej części publiczności. Otóż można zaobserwować od dawna skobiecenie facetów, w niektórych sprawach to nie ma znaczenia, jednak ostatnio patrząc na rówieśników (+/- 1 rok) zauważam totalny brak jaj. Na 100% jest to błędne wychowywanie przez zapewnie skrzywione matki, lub cipowatych ojców.
Totalny brak jaj objawia się we kurva wszystkim.

Począwszy od <dialog baby z "facetem">

Baba- miło, ze zaprosiłeś mnie na spotkanie, gdzie pójdziemy?
Facet- nie wiem, a gdzie byś chciała?

---Noż ręce i nogi opadają! Skoro chłop zaprasza babę na spotkanie/randkę to niech ma jaja, żeby powiedzieć twardo : idziemy do TEJ a nie innej knajpy, idziemy do kina (czy się podoba czy nie - a ****a jak chlop jest zdecydowany <czyt. Męski i władczy> na spotkaniu to nie ważne czy film jest chvjowy, a knajpa do dupy). Męskie pi.zdy zapamiętać !
Żadna baba nie rzuci cie po pierwszym spokaniu bo zabrałeś ją na pizze a nie kebaba, jak cie rzuci znaczy że jesteś do dupy, TY a nie ta pizza, lokal, czy film w kinie.

Albo, sytuacja w łóżku, napalona na siebie para, kobita kipi z podniecenia, a facet pyta
- jak chcesz?

--- lol, baba najprawdopodobniej chce jak najszybciej poczuć penisa w pipie i najlepiej jakbyś ją wziął nie ważne czy od tyłu czy od przodu czy bokiem ale ZDECYDOWANIE, SZYBKO ZERŻNĄŁ, a nie ****o się pytasz jak ona chce

Te i inne niby pozornie bez znaczenie sytuacje sprawiaja, że w oczach kobiety nie potrafisz zdecydować które skarpety ubrac rano, nie potrafisz wybrać knajpy na wieczor - nie wspominając o menu, i kanalu w tv.... I co za tym idzie pewnie nie potrafisz podjąc żadnej życiowej decyzji bo jesteś pinda.
EFEKT?
Zostajesz wymieniony na model z jajamiprzez tą głupią, niestabilną emocjonalnie krowę, która nie potrafiła cię docenić i się puściła z jakimś frajerem.

Jeszcze hardkorek na koniec <autentyczna sytuacja a raczej tragedia>
facet trenuje na siłowni, kawał byka, mięśnie twarde, imponujące nawet innym facetom, a w środku galaretaWyobraźcie sobie kolesia, który pół roku chodzi z 25-letnią babką i jej nie puka, nawet nie probuje bo ona mu na początku wcisnęła kit, ze jest dziewicą były amant tejże laski po jakims czasie kiwa palcem i rzuca ona owego byka-cipę dla innego

--- nie potrafię tego skomentować bo to jest spiz dowacenie maksymalne już chyba

To smutne.
Wiec jak komuś z czytających najdzie ochota żeby być ciotą, niech przestanie i chociaż udaje, że ma jaja.

Ekspert -

Zielu_
 Wysłana - 13 luty 2008 14:30      [zgłoszenie naruszenia]

dobrze ze ja taki nie jestem

a tak powaznie to chyba zadna rzecz opisana przez ciebie mnie nie dotyczy az mi humor poprawiłaś ale jakby nie patrzec dobra przestroga na przyszlosc

co cie sklonilo do napisania tego posta?

znam uczucia lepsze niż nieważkość

Znawca -

VidaL
 Wysłana - 13 luty 2008 14:31      [zgłoszenie naruszenia]

Oho widać, Sweetka musiała ostatnio trafić na "prawdziwego mężczyznę"

Ekspert -

SureShot
 Wysłana - 13 luty 2008 14:31      [zgłoszenie naruszenia]

hmm w sumie te twoje spostrzezenia to nie sa chybione w 100%
ja nie bede nikogo bronil,bo sam widze co sie dzieje ostatnio...i mnie ****ica przez to bierze.
do ****a ten swiat zmierza.to ja nie wiem.******le.

[www.riviera-spa.pl] ; [www.helse.pl]

Znawca -

Sweet69
 Wysłana - 13 luty 2008 14:32      [zgłoszenie naruszenia]

jak już pisalam obserwacje - głównie,
tudzież doświadczenia własne poniekąd

Ekspert -

Angel...
 Wysłana - 13 luty 2008 14:34      [zgłoszenie naruszenia]

Baba- miło, ze zaprosiłeś mnie na spotkanie, gdzie pójdziemy?
Facet- nie wiem, a gdzie byś chciała?

Noż ręce i nogi opadają! Skoro chłop zaprasza babę na spotkanie/randkę to niech ma jaja, żeby powiedzieć twardo : idziemy do TEJ a nie innej knajpy, idziemy do kina (czy się podoba czy nie - a ****a jak chlop jest zdecydowany <czyt. Męski i władczy> na spotkaniu to nie ważne czy film jest chvjowy, a knajpa do dupy). Męskie pi.zdy zapamiętać !
Żadna baba nie rzuci cie po pierwszym spokaniu bo zabrałeś ją na pizze a nie kebaba, jak cie rzuci znaczy że jesteś do dupy, TY a nie ta pizza, lokal, czy film w kinie

j/w j/w j/w
zgadzam sie w 100%
rzygac mi sie chce jak slysze to magiczne "nie wiem, gdzie chcesz?"

Ekspert -

_zwierzu_
 Wysłana - 13 luty 2008 14:34      [zgłoszenie naruszenia]

to sie ciesz ze jestes rznieta na wszytskie sposoby i zabierana w za***iste miejsca zamaist sie uzalac nad innymi. masz problemy.

:-> :-D

Sweet69
 Wysłana - 13 luty 2008 14:37      [zgłoszenie naruszenia]

to sie ciesz ze jestes rznieta na wszytskie sposoby i zabierana w za***iste miejsca zamaist sie uzalac nad innymi. masz problemy.

problemy ma większosc babek,które szukaja prawdziwego faceta.

Zmieniony przez - Sweet69 w dniu 2008-02-13 14:37:42

Ekspert -

Smok miluś
 Wysłana - 13 luty 2008 14:40      [zgłoszenie naruszenia]

zapraszam do mnie

Albo inaczej.

W TEJ CHWILI DO MNIE !

Zmieniony przez - Smok miluś w dniu 2008-02-13 14:40:19

Ja się bawię ja powagi ja nie trawie !

Hi Hi Ha Ha To Moja Taktyka.
Moja tematyka Matematyki nie dotyka %-)

SureShot
 Wysłana - 13 luty 2008 14:40      [zgłoszenie naruszenia]

prawdziwego facet poznasz w biedzie.

btw. mi to sie nie podoba,ze baby sie staly takie meskie.no kurva.baba powinna siedziec w domu,opiekowac sie dziecmi,ja zarabiam kase,robie jej nocami dobrze a pozniej jedziemy na 8 miesieczne wakacje.i ****.zeby kamien na kamieniu w szczecinie nie zostal,tak zrobie.po **** moja baba ma isc pracowac?

[www.riviera-spa.pl] ; [www.helse.pl]

Znawca -

Zielu_
 Wysłana - 13 luty 2008 14:42      [zgłoszenie naruszenia]

a jeszcze tak zapytam.. co zlego jest, jesli facet zapyta dziewczyne na co ma ochote? przeicez nie pojdziecie na hamburgera jak jest wegetarianka

znam uczucia lepsze niż nieważkość

Znawca -
[Powiadom mnie, jeśli ktoś odpowie na ten artykuł.]

Odpowiedzi jest na 40 stron.   | następną

Wybierz stronę:  
Przegląd tygodnia

plaga dzisiajszych czasów, pindy męskie

Strony: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40