Rzecz traktuje o męskich pi.z.dach, przy czym nie mam obaw, że zostanę zjechana przez męską część widowni bo przecież to o męskich ****ach, a wy jak mniemam nimi nie jesteście - a może
Mimo wszystko mam głęboko w jelicie grubym, popiskiwanie męskich pind w odzewie na mój post.
Chodzi o to, że nie tak dawno ktoś w temacie o puszczających się dziewczynkach zwrócił uwagę na kwestię wychowania tychże puszczających się, zwalając winę na rodziców owych dziewoj.
Ja poruszam kwestię wychowania męskiej części publiczności. Otóż można zaobserwować od dawna skobiecenie facetów, w niektórych sprawach to nie ma znaczenia, jednak ostatnio patrząc na rówieśników (+/- 1 rok) zauważam totalny brak jaj. Na 100% jest to błędne wychowywanie przez zapewnie skrzywione matki, lub cipowatych ojców.
Totalny brak jaj objawia się we kurva wszystkim.
Począwszy od <dialog baby z "facetem">
Baba- miło, ze zaprosiłeś mnie na spotkanie, gdzie pójdziemy?
Facet- nie wiem, a gdzie byś chciała?
---Noż ręce i nogi opadają! Skoro chłop zaprasza babę na spotkanie/randkę to niech ma jaja, żeby powiedzieć twardo : idziemy do TEJ a nie innej knajpy, idziemy do kina (czy się podoba czy nie - a ****a jak chlop jest zdecydowany <czyt. Męski i władczy> na spotkaniu to nie ważne czy film jest chvjowy, a knajpa do dupy). Męskie pi.zdy zapamiętać !
Żadna baba nie rzuci cie po pierwszym spokaniu bo zabrałeś ją na pizze a nie kebaba, jak cie rzuci znaczy że jesteś do dupy, TY a nie ta pizza, lokal, czy film w kinie.
Albo, sytuacja w łóżku, napalona na siebie para, kobita kipi z podniecenia, a facet pyta
- jak chcesz?
--- lol, baba najprawdopodobniej chce jak najszybciej poczuć penisa w pipie i najlepiej jakbyś ją wziął nie ważne czy od tyłu czy od przodu czy bokiem ale ZDECYDOWANIE, SZYBKO ZERŻNĄŁ, a nie ****o się pytasz jak ona chce
Te i inne niby pozornie bez znaczenie sytuacje sprawiaja, że w oczach kobiety nie potrafisz zdecydować które skarpety ubrac rano, nie potrafisz wybrać knajpy na wieczor - nie wspominając o menu, i kanalu w tv.... I co za tym idzie pewnie nie potrafisz podjąc żadnej życiowej decyzji bo jesteś pinda.
EFEKT?
Zostajesz wymieniony na model z jajamiprzez tą głupią, niestabilną emocjonalnie krowę, która nie potrafiła cię docenić i się puściła z jakimś frajerem.
Jeszcze hardkorek na koniec <autentyczna sytuacja a raczej tragedia>
facet trenuje na siłowni, kawał byka, mięśnie twarde, imponujące nawet innym facetom, a w środku galaretaWyobraźcie sobie kolesia, który pół roku chodzi z 25-letnią babką i jej nie puka, nawet nie probuje bo ona mu na początku wcisnęła kit, ze jest dziewicą były amant tejże laski po jakims czasie kiwa palcem i rzuca ona owego byka-cipę dla innego
--- nie potrafię tego skomentować bo to jest spiz dowacenie maksymalne już chyba
To smutne.
Wiec jak komuś z czytających najdzie ochota żeby być ciotą, niech przestanie i chociaż udaje, że ma jaja.
|