mam ptanie i prosze o odpowiedzi osoby ktore są naprawde w temacie o osoby ktore maja zamiar polewac i szydzic niech lepiej nic nie mowia
otóż dzisiaj odbyłem stosunek z dziewczyna w ktorym zabezpieczeniem byla tylko prezerwatwa .Po odbyciu stosunku wyciagnelem prezerwatywe bez problemu i wyszedlem ja wyrzucic ale w drodze wylecialo mi troche yhmm no wiece z tej prezerwatywy na rece ...i rece opłukałem potem za pomocą wody i mydła obmyłem rece, i wrocilem po jakims czasie moze godz znowu zaczelismy igraszki ale teraz tylko ograniczylem sie do pieszczenia jej c... ręką i pytanie czy jesli reka byla by niedomyta i teoretycznie mogly by zostac jakies resztki plemników to czy po tym czasie istnieje ryzyko zaplodnienia przez pieszczote powierzchniową pochwy bez głebokiej penetracji ,na jaką głebokość musi zostać wprowadzone nasienie aby można było zapłodnić . Musze to wiedziec bo nie zasne ...
Plemniki zyja okolo godziny a jak je jeszcze woda potraktowałes z mydłem to chłopie paluch w buzie i idz spac smacznie.