FORUM INSOMNIA
zabawa imprezy problemy przemyślenia seks

∑ temat został odczytany 4714 razy ¬

ROZRYWKA | Praca
praca w banku  
[powiadom znajomego]    
Autor "praca w banku "   

model_tsw
 Wysłana - 5 wrzesień 2018 00:55        | zgłoś naruszenie regulaminu

Sprawdź swoje BMI

Cześć

Przeglądając oferty pracy natrafiłem na bardzo dużo ofert pracy jako doradca klienta w banku. Zastanawiam się jak wygląda ta praca, jakie są możliwości rozwoju. Natrafiłem również na studia podyplomowe przygotowujące do tej pracy kończące się certyfikatem bankowca oraz certyfikowanego doradcy ds finansów. Z tego co widziałem pojawiają się również oferty doradcy klienta dla klienta kluczowego czy biznesowego co zwiastuje większe hajsy. Z drugiej strony obawiam się trochę, że może być to praca na zasadzie sprzedawcy w Play. Ma ktoś jakąś wiedzę / doświadczenie z tego zakresu ?

ohayo
 Wysłana - 9 wrzesień 2018 19:34       [zgłoszenie naruszenia]

możliwości - przy dobrych wiatrach i układach zostaniesz kierownikiem oddziału i będziesz cisnął ludzi o sprzedaż
studia podyplomowe - błagam

siedzisz w oddziale w garniaku a jak ktoś przyjdzie otworzyć konto to masz mu wciskać kredyty i inne usługi bankowe, w większości banków są po***ane warunki i po***ane wymagania dotyczące tego ile masz w miesiącu sprzedać

ogólnie jakbym miał zostać sprzedawcą w play w oddziale vs "doradca bankowym" chyba bym wolal to pierwsze

Zadne pieniadze nie wynagrodza rodzicom blamazu, gdy syn ujawnia sie jako informatyk.

Znawca -
[Powiadom mnie, jeśli ktoś odpowie na ten artykuł.]

Przegląd tygodnia

praca w banku