Wysłana - 27 lipiec 2004 19:43 Przeniesiona przez Crombie z działu 'HYDEPARK'. | zgłoś naruszenie regulaminu
Sprawdź ile procent masz tłuszczu
wiec jak to jest
jak ktos jest antysemita to odrazu jest wrog publiczny nr 1, niedokształt i aspołecznik?
a jak ktos jest "antyarabista" to juz jest cacy i nalezy mu sie pol litra?
czy to niejest czasem uwarunkowane modą?
teraz modna jest nienawisc do arabow bo sa terrorystamii zachowuja sie jak zwierzeta(niektorzy) i jesli sie ktos onich niezbyt przychylnie(delikatniemowiac) wyraza to jest to akceptowane, a gdy ktos powie cos zlego na zydow/izraelitow to odrazu jest mieszany z blotem i przyrownywany do marginesu spolecznego
moze mi ktos wytlumaczyc takie zjawisko?
ja przepraszam za styl i forme bo zle sie dzis czuje ale chcialem podjac ten temat coby moz eniektorzy obroncy "ucisnionych biednych zydow" wytlumaczyli mi jak myślą
i niemowcie ze temat byl poruszany by byla poruszana sama kwestia antysemityzmu a nie podloza braku akceptacji dla takiego a nei innego poglądu
skasowanie postu bedzie rownoznaczne z niedojrzałoscią psychiczną iniską inteligencja kasującego
no ja już piec otwarłem jak tylko temet postu zobaczylem
Ja jestem antysemitą.Żydzi posiadają największe koncerny, wytwórnie filmowe itp na caym świecie, biednych żydów nie ma !Uważają sie za burżuazję świata, bo są narodem wybranym.Jeśli ktoś broni żydów to niech mi powie z czego wzięła sie ta nienawiść na całym świecie do nich ???Z niczego może ???Żydzi rządzą USA, bo w czasie wojny wyjechało ich tam mnóstwo.USA to potęga światowa, więc mają olbrzymią władzę i nieograniczone możliwości, ortodoksi na wysokich stołkach przeznaczają na Izrael rocznie miliardy dolarów, czemu USA nie pomaga Palestynie ?Niby przecież jest bezstronna.Ile w TV widzi sie wiadomości na temat ataku na gdzieś w Izraelu, gość wejdzie wysadzi sie, zginie 5 żydów i nawet w takiej Polsce o tym sie mówi w głównych wiadomościach.Na świeci są o wiele gorsze zbrodnie odbywane na codzień, nie tylko w Izraelu sie tłuką, ale tylko ich pokazują w TV.Mógłbym jeszcze sporo napisać o ich kulturze, ale nie mam czasu, może potem.Ale zastanówcie sie czy wieci co to jest KIBUC i na czym polega koszerne jedzenie.
a czy McDonalds to właśność żydów? ...nieważne czemu pytam, jak ktoś wie to niech odpowie(nie jestem antysemitą chyba...bo się nie wypowiadam na te tematy...bo malutko w tej sprawie wiem i tyle pozdro)
Wysłana - 27 lipiec 2004 20:33 Usunięta przez PePoNeNt za naruszenie Pkt4 regulaminu forum.
Coca-cola tak, ale czy Mc donalds to nie jestem pewien
ale nie mozesz tego w taki sposób jak w tamtym poscie okazywać na forum...
a jezeli moje słowa dla ciebie nic nie znaczą to ...
1.Zamieszczania wypowiedzi/materiałów postrzeganych przez dowolnego moderatora jako wulgarne, obraźliwe lub jawnie szydzące z jakiegokolwiek zrzeszenia/organizacji/osoby publicznej/osoby prywatnej lub będących w konflikcie z polskim prawem.
7.Świadomego wywoływania obraźliwych dyskusji dotykających pośrednio lub bezpośrednio osoby publiczne/osoby prywatne/organizacje/zrzeszenia/stowarzyszenia/uczucia etyczne bądź religijne członków forum, jak również grożenia, szantażowania, bądź pomawiania członków forum jak i innych osób lub instytucji o postępowanie lub właściwości mogące poniżyć je w opinii publicznej czy też narazić na utratę zaufania.
Te pkt łamiesz obrażając zydów , arabów chińczyków ... i obojetnie jaka grupe , społeczność itp.
Jesteś na forum i muszisz sie stosowac do pewnych zasad czy tego chcesz czy nie !