FORUM INSOMNIA
zabawa imprezy problemy przemyślenia seks

∑ temat został odczytany 2024 razy ¬

ROZRYWKA | Filozofia, Psychologia, Religie
problem z charakterem 
[powiadom znajomego]    
Autor "problem z charakterem"   

siubzdziu
 Wysłana - 18 grudzień 2005 13:13       

Przeniesiona przez PePoNeNt z działu 'SEKS'. | zgłoś naruszenie regulaminu

Sprawdź ile procent masz tłuszczu

czesc Wam Wszystkim mam taki problem... z moim charakterem, nie wiem czy to dobry dzial ale sprobuje
mam ojca strasznie zlosliwego, krytykujacego mnie na kazdym kroku, czlowieka strasznie nerwowego ktory gdy tylko jest okazja pokazuje usiluje pokazac mi swoja wyzszosc nademna, to ze on jest kim a ja jestem nikim, i najgorsze jest to, ze ja widze u siebie juz oznaki takiego zachowania jak on, tez zaczynam byc zlosliwy, w stosunku do dziewczyny do brata, tez jestem nerwowy, duzo osob mi wlasnie mowi, ze w rozmowie ze mna na poczaku uwaza mnie za pewnego siebie, takiego cwaniaka ktory to wszystko wie, ale pozniej mowia, ze jak mnie poznali to juz im to nie przeszkadza bo wiedza ze taki nie jestem ale kurcze nie wiem co zrobic, trace przez to znajomych i nie wiem jak sobie z tym poradzic :( prosze moze cos doradzicie jakos wspomozecie, moze jakis psycholog terapeuta, joga nie wiem kompletnie nic, kazda pomoc sie przyda :) pozdrawiam :)

PePoNeNt
 Wysłana - 18 grudzień 2005 13:16      [zgłoszenie naruszenia]

pierwszy krok jest prawidłowy
zdałeś sobie z teo sprawe, staraj sie teraz zachowywac inaczej zebys nie załował zadnych swoich działań.

siubzdziu
 Wysłana - 18 grudzień 2005 19:27      [zgłoszenie naruszenia]

wlasnie sie staram ale sa problemy z tym, czasami swoich zachowan sie nie kontroluje i tego chce unikac :)

NiePytaj
 Wysłana - 18 grudzień 2005 19:32      [zgłoszenie naruszenia]

znajdz sobie (tylko umiejetnie) jakis autorytet
wczesniej pewnie byl nim Twoj tato ?

Sila plynie z krwia duma razem z nia.

slonce_m
ŻABCIA
 Wysłana - 18 grudzień 2005 19:34      [zgłoszenie naruszenia]

mozesz w sumie spróbować wybrać się do psychologa - może coś Ci pomoże

..:Była Moderator Działu SEKS:..

..:Żonka i Mama:..

FunkyKoval
 Wysłana - 18 grudzień 2005 19:48     
 Usunięta przez PePoNeNt za naruszenie Pkt1 regulaminu forum.
[zgłoszenie naruszenia]

siubzdziu
 Wysłana - 18 grudzień 2005 19:49      [zgłoszenie naruszenia]

od nowego roku planuje zapisac sie na joge - cel: wyciszenie i opanowanie
do psychologa postaram sie isc jak nie pomoze nic innego
a jaki autorytet? no rzeczywiscie byl nim tata

NiePytaj
 Wysłana - 18 grudzień 2005 19:57      [zgłoszenie naruszenia]

bardzo dobre pytanie..
widzisz Twoj ojciec byl dla CIebie autorytetem, jednak po dluzszym czasie dostrzegles jego wady - a nawet je w pewnym stopniu posiadles
dlatego musisz bardzo uwazac przy wyborze autorytetow, musisz dostrzegac wady i zalety,wylapywac tylko to co dla Ciebie dobre, im szybciej tym lepiej :)

Sila plynie z krwia duma razem z nia.

FunkyKoval
 Wysłana - 18 grudzień 2005 20:00      [zgłoszenie naruszenia]

aha teraz rozumiem dlaczego stary wqrwiony lata

tez bym sie wkurzyl jak bym mi syn na joge chodzil

siubzdziu
 Wysłana - 18 grudzień 2005 20:02      [zgłoszenie naruszenia]

wlasnie, ale jaki autorytet, ktos z polityki?
trudno mi jest powiedziec cos na ten temat teraz tak na szybko, musze przemyslec, chodzi o to zebym mial z nim jak najczestszy kontakt kurcze bedzie cieszko :(

siubzdziu
 Wysłana - 18 grudzień 2005 20:10      [zgłoszenie naruszenia]

napisalem ze planuje a on o tym nic nie wie
po drugie ze swoim zyciem robie to na co mam ochote
tylko wkurza mnie to ze on wszystko komentuje ale ja i tak robie po swojemu, i tu jest jego cecha, ze nie slucham rad
np dzisiaj pakowalem monitor do kartonu, i on sie mi mowi ze ja zle robie, a ja mowie wiem jak zrobic, a on do mnie "gowno wiesz", moze dla coniektorych to wydaje sie byc smieszne, ale uwierzcie mi, po 5 latach takich tekstow zaczyna tracic sie sily na walke z tym, a olewac nie umiem, tzn umiem, ale podswiadomie i tak mnie to boli, ze wlasny ojciec ma taki stosunek do mnie
przy czym np ten tekst tylko wkurza, ale sa takie ktore bola, np twoj kuzyn dostaje stypendium w szkole a ty sie nic nie uczysz na nic cie nie stac brak ci mobilizacji itd
albvo teksty w stylu wypierdalaj mi stad; to nie twoje zostaw to
czasami tez mu do***ie no ale za bardzo staram sie nie, bo mam chora mame i klotnie z ojcem strasznie ja denerwuja
moze wlasnie przez jej chorobe ojciec jest taki jaki jest, ale moim zdaniem to go nie usprawiedliwia!

[Powiadom mnie, jeśli ktoś odpowie na ten artykuł.]

Odpowiedzi jest na 2 strony.   | następną

Wybierz stronę:  
Przegląd tygodnia

problem z charakterem

Strony: 1 2