FORUM INSOMNIA
zabawa imprezy problemy przemyślenia seks

∑ temat został odczytany 31 razy ¬

ZAREJESTRUJ SIĘ I ZALOGUJ NA FORUM, TO NIC NIE KOSZTUJE!
PO ZALOGOWANIU BĘDZIESZ MÓGŁ ZOBACZYĆ WYPOWIEDZI SPECJALISTÓW I WYŁĄCZYĆ REKLAMY

ROZRYWKA | Elektronika
problem ze skanowaniem 
Wyślij odpowiedź [powiadom znajomego]    
Autor "problem ze skanowaniem"   

ewelinka.w
 Wysłana - 28 luty 2010 13:13        | zgłoś naruszenie regulaminu

hej
mam problem bo po przeskanowaniu dowolnego obrazka (dla przykładu czarne linie na białym tle) te białe tło staje się tak jakby szare(albo ma takie szaro-czarne piksele) a zalezy mi zeby białe było białe, wiecie jak wyeliminować ten błąd bo ja znam tylko sposób na zmazywanie tego gumką w paincie co jest bardzo czasochłonne i mozolne :(

Kisielu
 Wysłana - 28 luty 2010 14:05       [zgłoszenie naruszenia]

Próbowałaś ustawiać jakość skanowania na dokładniejsze?
Plik będzie zajmował więcej miejsca i dłużej to będzie trwało, ale później można go odpowiednio obrobić.
Albo masz taki obrazek, że ci się wydaje białe tło, a jest nieco szare, skaner inaczej to widzi.

Zmieniony przez - Kisielu w dniu 2010-02-28 14:12:04

Pomyśl co byś zrobił gdybyś znowu się narodził..
Ile byś zmienił gdybyś jeszcze raz to przeżył?...

Specjalista -
[Powiadom mnie, jeśli ktoś odpowie na ten artykuł.]

Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

problem ze skanowaniem

Warto przeczytać: Problem z komputerem, prosze o pomoc | Iphone 2g z USA nie idzie odblokowac? | Program do nagrywania dźwięku | Telefon do 400 zł | Problem z SE W850i | COD MW2 | Dokument w .pdf jak wrzucić do worda na zasadzie zdjęcia. Nie konwertowanie. | The Sims 2 | Telewizja na kartę - problem. | Problem - gry zaczęły wolno chodzić ? | Upload do url | ajajajm serwis HP, gdzie? | RESIDENT EVIL 5 PC GRA PROBLEM Z SAVEM | Program do zarządzania dyskiem | Jaka konsole brac | karta graficzna

wersja lo-fi

Pozycjonowanie i optymalizacje zapewnia

Copyright 2000 - 2010 KULTURYSTYKA.PL